laatst bijgewerkt op: 25-06-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GOEDLOPENDE KRINGLOOPWINKEL IN ZUID-HOLLAND

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13190 09-01-2019 Detailhandel Non-Food Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

Ter overname aangeboden een goedlopende winkel met 10 meter etalage-ruimte, met veel trouwe klanten, voldoende gratis parkeerplaatsen recht voor de deur. Er is uitstalling voor de deur mogelijk. Bij de koop is inbegrepen de aandelen van de BV, alle voorraad, inventaris en kantoor inrichting. Winkel is volledig ingericht en instapklaar. Onze kledinghoek met complete inrichting en paskamers mag gezien worden en genereert een goede omzet.
De winkel ligt in een middelgrote stad.

De winkel bestaat uit een 500m2 compleet ingerichte verkoopruimte op de bg en 200m2 opslagruimte aan de achterzijde van de winkel waar ook de binnenkomende goederen worden aangebracht. Recht achter de winkel op eigen terrein staat een papiercontainer. Er wordt gewerkt met gemotiveerde werknemers die door de gemeente worden aangemeld als werkervaringsplaats. Een personeelslid in loondienst in de functie van cheffin.

Het pand heeft twee grote etalage-ramen, ingang met automatische deur, een kantine, een keukentje en toilet. Een drie verdiepingen magazijn aan de achterzijde waar goederen worden binnengebracht en uitgezocht De winkel heeft een systeemplafond en is volledig voorzien van ledverlichting (investeringskosten van € 3200,-). Verwarming dmv cv en hetelucht heaters.

Bij de overname is een inwerkperiode bespreekbaar.
Reden voor verkoop ; leeftijd en dubbele zaken
Omzet tussen 100.000 en 125.000

Huur 40.000 per jaar, niet BTW belast.
Geen leasecontracten o.i.d.
Alleen de normale contracten voor onderhoud van automatische deur en CV