laatst bijgewerkt op: 17-07-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


BEDRIJFSCONCEPT; PARTTIME PERSONAL ASSISTENTS

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13189 08-01-2019 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

Bedrijfsconcept; parttime personal assistents (in teamverband)

Ons bedrijf helpt particulieren die hun privéklussen graag willen uitbesteden. Dit kunnen klussen zijn die iemand zelf niet zo goed kan, waar iemand geen tijd voor heeft of waar iemand gewoon geen zin in heeft. Het concept is te koop omdat wij heel graag zien dat dit schitterende bedrijf doorgezet wordt! Het concept is uniek. Het uitgangspunt is om in teamverband te werken en hiermee continuïteit te kunnen garanderen aan de klanten.

Het bedrijf heeft vijf jaar lang haar bestaansrecht bewezen door klussen van particulieren uit handen te nemen. Wij zijn per 1 september gestopt met het bedienen van onze klanten omdat wij ons willen richten op alle andere leuke ideeën die op de plank liggen en die óók onze aandacht verdienen. Deze beslissing is met pijn in ons hart, maar het bedrijf heeft een ondernemer nodig die meer tijd en energie erin kan en wil steken dan wij kunnen.

Zoals gezegd zijn de klanten inmiddels afgebeld en wij hebben het bedrijf nu als concept te koop staan. De BV zouden wij op basis van de omzet van de afgelopen jaren voor € 100.000,- kunnen verkopen, maar om de startende ondernemer een kans te geven willen wij het concept voor € 28.500,- verkopen. Je koopt daarvoor het concept binnen een bepaalde regio.

WAT BIEDEN WIJ?
• Exclusief het concept van ons bedrijf binnen een bepaalde regio met een straal van 20 km. De regio is in overleg en kan afhankelijk zijn van andere kopers. De grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Rotterdam zijn op dit moment nog beschikbaar.
• Het handboek met daarin:
o Procedures klanttaken
o Procedures interne taken
o Sales & marketing tips
o Slimme tips bij... (o.a. social media, klanttaken, interne taken)
o Werken met... (o.a. Outlook, Fingertips, Sendblaster)
o Checklisten
o Belscripten
o Slimme correspondentie
• Tools voor het bijhouden van je urenregistratie, takenlijsten, boekhouding, salarisadministratie etc.
• Het ontwerp van promotiemateriaal (visitekaartjes, boekenleggers, banners, winkelwagenmuntjes, telefoonhoesjes, etc.) - makkelijk in te vullen met jouw eigen gekozen, unieke naam
• Sjablonen (voor brieven, facturen, intakes, adresstickers, lijsten) - makkelijk in te vullen met jouw eigen gekozen, unieke naam

Tags (trefwoorden)
Bedrijfsovername | te koop | bedrijfsconcept.