laatst bijgewerkt op: 25-06-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


IJSSALON CURACAO

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13181 12-12-2018 Horeca en Recreatie Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Buiten Europa Activa / passiva transactie Niet van toepassing 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Op Curaçao runnen wij een kleine knusse ijssalon. Wij maken ons eigen ijs met Italiaanse machines en grondstoffen. Speciaal hiervoor zijn er elektra aanpassingen gedaan inzake 380v.

De ijssalon wordt gerund door onszelf en gezinsleden en er is geen personeel. Er is een klein buitenterras met toilet aanwezig alwaar men kan genieten van een Italiaans ijs, koffie met gebak, verse stroopwafels, pasteitjes, milkshakes en/of een softijsje.

De locatie is langs de drukste weg van het eiland. Namelijk tussen Jan Thiel en Willemstad. Mensen van de andere kant van het eiland komen bij ons een stroopwafel of 1 van de vele smaken Italiaans ijs proeven.

Het spreken van de lokale taal is een pre, omdat naast toeristen die op weg naar strand of Punda ook de inwoners zelf een ijsje halen.

Aangezien onze ijs keuken zelf produceert zijn er mogelijkheden te over om te gaan leveren aan restaurants en strandtenten. Het openen van kleine units op stranden, centrum of commerciële punten behoren tot de uitbreidingsmogelijkheden maar dat is aan u, de potentiële koper.

Wij verkopen de zaak vanwege onze gezondheid en dergelijke. We willen het wat rustiger aan doen maar in deze fase is dat onmogelijk. De wat tegenvallende resultaten (sinds opening maart 2017) vergen juist een dubbele inzet.

Ondernemers die morgen willen beginnen zonder tijdsverlies inzake verbouwen, aanleg, import machines en voorraden, aanvragen vergunningen (alleen uw eigen ggd vergunning welke aangevraagd kan worden terwijl de zaak al open is) en alle problemen van de opstartfase, kunnen direct beginnen met hun eigen persoonlijke draai aan de onderneming.

Voor een eerste indruk (foto's) kunt u onze zaak volgen op Facebook en Instagram of op google maps.

Het overname bedrag is gebaseerd op de waarde van de inventaris en goodwill.