laatst bijgewerkt op: 20-04-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


HIPPE BABY-EN KINDERWINKEL IN AMSTERDAM AANGEBODEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13167 28-02-2019 Detailhandel Non-Food Baby- en kindermode
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

De winkel is gevestigd in het hart van stadsdeel De Baarsjes, in Amsterdam, een gezellige, levendige plek waar veel jonge gezinnen wonen. Het prachtige gerenoveerde pand ligt aan de Admiraal De Ruijterweg, te midden van kinderdagverblijven, koffietentjes zoals Stach, naast een Primera en een aantal trendy restaurants.

De oppervlakte van de winkel is ruim 100 m² en handig ingedeeld. Er bevindt zich een keuken/pantry, opslagruimte en toilet aan de achterzijde van de winkel.

De winkel ziet er netjes, overzichtelijk en gezellig uit, heeft een speelhoek voor de kleintjes en een grote gevel aan de voorzijde (etalage ruim 4 meter breed). Achter in de winkel is een grote serre waardoor er veel daglicht naar binnen komt.

Onze klanten vinden bij ons betaalbare, toffe items voor hun eigen kindjes of om cadeau te doen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zijn veelal tweeverdieners en hebben een bovengemiddeld besteedbaar inkomen. Onze winkel heeft een grote, trouwe en gezellige klantenkring bestaande uit hippe millennials, (aanstaande) ouders, maar ook opa’s en oma’s. Ook menig BN’er bezoekt onze winkel in West, wat de naam enorm ten goede komt. We krijgen veel nieuwe klanten binnen via mond-tot-mond reclame. We zijn uitgegroeid van ‘verborgen parel’ tot ‘begrip’ in West.

De winkel en webshop worden ter overname aangeboden omdat andere (online) activiteiten steeds meer tijd innemen.

Naast de fysieke winkel in Amsterdam hebben we een webshop en verkoopaccounts op Bol.com (klanttevredenheidsscore van 8,9! en Amazon met dagelijkse bestellingen.

Het pakket wordt compleet aangeboden: concept, inventaris, courante voorraad en inrichting. De vraagprijs is exclusief de waarde van de voorraad (die is nader overeen te komen) .

Het is een mooie mogelijkheid voor ondernemers om een leuke winkel uit te bouwen, of voor winkels die een goedgelegen gezellige locatie zoeken in deze gewilde buurt. Er kan direct gestart worden met verkopen.

We zetten ons in voor een geruisloze overname en gedegen introductie bij de verschillende leveranciers. 

Overname datum in overleg.