laatst bijgewerkt op: 20-04-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


(SUN-,) NAIL- & BEAUTY STUDIO IN AMSTERDAM

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13157 21-02-2019 Detailhandel Non-Food Kappers, schoonheidsverzorging
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

(Sun-,) Nail- & Beauty Studio in Amsterdam Nieuw Sloten ter overname aangeboden.

De in totaal 113 M2 ruimte is op dit moment ingedeeld in: een ontvangstruimte met balie, 4 cabine’s met zonnebank, 1 cabine met collageenbank, 2 ruime schoonheidssalons, 1 cosmetische voet/pedicure salon en een nageltafel voor gelcolor-behandelingen. Deze cabine’s zijn opgebouwd uit systeemwanden, dus makkelijk te verplaatsen/verwijderen. Tevens is er een ruime keuken, toilet en een voorraad-ruimte, voorheen douche ruimte.

Deze goedlopende Studio is opgericht in 1994, in de toen in aanbouw zijnde wijk Nieuw Sloten, aan de rand van Amsterdam. De Studio heeft een klantenbestand van ruim 120 (zeer) regelmatig terugkerende vaste salon-klanten. Dit is het basis aantal, doordat op het moment maar 1 persoon alle behandelingen uitvoert. De studio heeft, ook na ruim 20 jaar(!), potentie uit te groeien naar meer, wanneer alle salons in gebruikt zouden zijn.

In de overname zijn inbegrepen:
Balie, wasmachine, droger, vaatwasser, 2 mobiele airco’s, screens (zonwering), pinautomaat, alarmsysteem, brandblussysteem, waterkoeler en nader overeen te komen inventaris.

Het geheel is gelegen op een met OV goed bereikbare plaats en (gratis) parkeergelegenheid.

Er zijn nog voldoende groeimogelijkheden door de grote vraag om continuïteit en uitbreiding van het assortiment behandelingen. Hierdoor is de studio interessant voor zowel startende ondernemers als ondernemers die willen doorgroeien.

De salon wordt helaas aangeboden om gezondheidsredenen.

Het betreft bedrijfsruimte met huurovereenkomst.