laatst bijgewerkt op: 17-07-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


ONLINE REISBUREAU IN WINTERSPORTREIZEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13148 06-03-2019 Dienstverlening Reisbureau, Reisorganisatie
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Te koop aangeboden: Gespecialiseerde reisorganisatie in wintersportreizen naar Oost-Europa. Het bedrijf is inmiddels 15 jaar actief en heeft in die jaren een zeer goede reputatie opgebouwd.

Het reisbureau is gespecialiseerd in individuele (maatwerk)reizen waarbij naast accommodaties ook volledig verzorgde pakketreizen worden aangeboden (verblijf inclusief busreis, skidiensten, verzekeringen etc.). De reizen worden online aangeboden.

In het verleden werden op jaarbasis zo’n 100 -150 boekingen gedaan. De laatste jaren is dat minder doordat er te weinig aandacht aan is gegeven. Gezocht wordt een koper met een actieve drive die de organisatie in een volgende fase kan brengen.

In 2018 is een nieuwe en professionele website met bijbehorend CMS ontwikkeld waardoor er een enorme groei potentie is ontstaan.

De onderneming onderhoudt lange en goede relaties met vele accommodatie houders en andere dienstverleners. Tevens is zij lid van branche vereniging van kleinschalige reisorganisaties VvKr en het garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators GGTO.

Wat hebben wij de koper te bieden?
Een kant en klaar en volledig operationeel reisbureau. De overname omvat onder andere:

• een compleet up-to-date bestand met accommodatie houders en overige dienstverleners,
• een compleet klantenbestand opgebouwd in de afgelopen jaren,
• de inventaris en goodwill van de onderneming,
• google Adworks en Facebook campagnes welke professioneel zijn ingericht,
• een moderne professionele website met CMS systeem om tekstpagina’s, accommodaties, aanvragen, formulieren, reviews, foto’s en dergelijke te beheren,
• meerdere url’s passend bij de dienstverlening,
• een uitgebreide overdracht bij de overname,

Het bedrijf is instap klaar en is niet locatie gebonden, dus kan eenvoudig naar iedere plek verplaatst worden. Er is geen overname van een huurverplichting. Het bedrijf is zeer geschikt voor een energieke koper die er tijd en aandacht in wil steken.

De onderneming wordt te koop aangeboden vanwege tijdsgebrek van de eigenaar. De vraagprijs van deze onderneming is bepaald op € 25.000,-.