laatst bijgewerkt op: 23-04-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GOEDLOPEND BOTENPOETSBEDRIJF

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13144 21-01-2019 Dienstverlening Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Flevoland Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 € 25.000 - € 50.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname aangeboden; een zeer goedlopend botenpoetsbedrijf. Naam van het bedrijf is zelfs verbonden met een A-merk waxsysteem.

Het vak als botenpoetser is makkelijk te leren! Verder geeft het jou de vrijheid om te werken als eigen ondernemer. Het werk is veelzijdig en brengt je op veel verschillende plaatsen in het land.
Bij de overname zijn alle producten en machines inbegrepen. Het bevat een zeer groot klantenbestand wat nog verder uit te bereiden is. Ook is er een site met info en offerteaanvraag aanwezig.

Bedrijf bestaat 3 jaar en er is een duidelijke omzetstijging geweest en nog te behalen. Dit kan ook aangetoond worden aan de hand van de resultatenberekening. Bij overname zal de oud-eigenaar bereid zijn om een inwerkperiode aanblijven.

Reden van de verkoop is een verhuizing naar een ander deel van het land en het willen switchen van carrière. Bedrijf is zeer interessant voor een startende ondernemer of als uitbreiding van een poetsbedrijf of jachtservice.