laatst bijgewerkt op: 16-09-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SECURITY PRODUCENT

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13142 12-09-2019 Dienstverlening Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Het bedrijf is producent/leverancier van merksetjes welke zorg dragen voor onuitwisbare (eigendoms)coderingen. Deze merksetjes worden gemaakt en geleverd ter voorkoming van diefstal van eigendommen en voor inventaris doeleinden. De verschillende pasta’s werken op vrijwel alle ondergronden.
 
Sinds 1984 actief binnen de security branche en uniek binnen Europa. De onderneming produceert en levert de producten compleet in eigen beheer maar is absoluut niet plaatsgebonden. Het bedrijf ontwikkelt ALLE componenten volledig zelf, van A tot Z. Ze leveren nationaal en internationaal aan vele bedrijven en particulieren.
 
Groeimogelijkheden:
Geïnteresseerden met affiniteit voor online-marketing kunnen de onderneming naar een hoger level tillen. Tot op heden is er alleen gewerkt met direct mailing waardoor er online enorme kansen liggen om te groeien. De voorbije 6 kalenderjaren is er geen enkele aquisitie gepleegd. Omdat het bedrijf niet plaatsgebonden en er momenteel geen vast personeel in dienst is, is de groeicapaciteit zelf te sturen.
 
Reden verkoop:
De huidige eigenaar is 70 jaar, er is geen opvolging dus is het tijd om afscheid te nemen van zijn geesteskind.
 
Wat wordt er overgedragen?
Het betreft een 100% overname, waarbij de huidige eigenaar zich volledig terugtrekt uit het bedrijf.
Overdracht website (hoge Google-ranking), domeinnamen, overdracht van voorraad inclusief machines, overdracht van alle “know-How” en overdracht van alle bestaande Nederlandse klanten .
 
Overig:
Op dit moment is er geen vast personeel in dienst.
De huidige eigenaar is bereid om bij overname een maand lang de koper intensief te begeleiden/adviseren. Na deze periode blijft hij bereikbaar voor advies. 
 
Graag alleen bij serieuze interesse reageren.
Na een oriënterend gesprek bent u van harte welkom op locatie om verder op de details in te gaan.