laatst bijgewerkt op: 17-09-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


BIOLOGISCH (ORGANIC) STREET WEAR KLEDINGMERK

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13131 13-06-2019 Detailhandel Non-Food Bodyfashion
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Dit biologische kledingmerk is ontstaan door de behoefte aan eerlijke en milieuvriendelijke street wear in een betaalbare prijscategorie. Ik ben ermee begonnen uit bevlogenheid, zoals ik eerder een bedrijf heb opgezet dat nu succesvol door de overnamepartner wordt gevoerd. Ik ben alleen geen bedrijfsvoerder, ik ben een bedenker en iemand die een merk opzet.

Het concept is: eerlijke en milieuvriendelijke kleding in het street wear segment, met originele bedrukkingen ontworpen door artists. Er is inmiddels een samenwerking met drie artists die ieder een eigen stijl hebben. Dit zijn ontwerpen van hen naast het logo zelf dat ook als bedrukking wordt gevoerd. De artists verdienen direct aan de verkopen van de kleding met hun ontwerp erop. Er zijn contracten opgesteld hiervoor. Met één artist is een afkoop gedaan. De verkoop geschiedt nu via de website en sporadisch via aanwezigheid op markten.

Van origine ben ik fotograaf, wat nog steeds mijn hoofdwerkzaamheden bekleedt. Het bedrijf is eigenlijk te ambitieus opgezet voor de tijd die ik erin kan en wil steken. Maar kon het ook niet half doen. Nu staat het merk op een punt dat het de wereld ingeschoten moet worden door een zaken- en marketingpersoon. Tot nu wordt het merk en het concept zeer positief ontvangen, de verkopen blijven door mijn toedoen achter

Alle benodigdheden zijn er:

* Europees geregistreerde naam en geregistreerd beeldmerk
* Domeinnamen zowel .com als .nl aanwezig
* Eerste collecties t-shirts, sweaters, hoodies en katoenen tassen
* Voorraad twv 8000 euro
* Contracten met drie artists (een afgekocht)
* Volledige huisstijl
* Fotografie voor de eerste collecties
* Website met volledige webshop
* Zeer goede SEO, uitgevoerd door marketingbureau

We staan aan het begin van een kentering in de kledingconsumptie en dit merk heeft de potentie daar een grote rol in te spelen. Maar met iemand of een partij aan het hoofd dat dat zakelijk ook wil en kan. Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek.