laatst bijgewerkt op: 23-03-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


BEDRIJF IN FEESTARTIKELEN EN BALLONDECORATIES

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13128 02-10-2018 Detailhandel Non-Food Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 € 50.000 - € 100.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname aangeboden: een goedlopende feestwinkel met uitstekende naamsbekendheid, twee webshops en een constant groeiende omzet.

De winkel ligt in provincie Gelderland aan de rand van een stadscentrum en is met de auto goed bereikbaar. In de directe omgeving bevinden zich parkeerplaatsen. De totale verkoopoppervlakte van de winkel bedraagt 250 m2 en het hele pand is voorzien van een nieuw systeemplafond met ledverlichting. Op de inventaris is niet bezuinigd; dat zie je terug door de nette en overzichtelijke productpresentaties.

Huurcontract en voorzieningen
De feestwinkel bevindt zich in een huurpand met een lopend huurcontract van 3 jaar (ingegaan in 2018) en is tegen een gunstige prijs per vierkante meter te huren. Het pand is voorzien van o.a.: heteluchtgordijn, wc, keuken, opslagruimte, toonbank (6 meter), vaste telefoon, pc, kassasysteem met touchscreen en voorraadbeheer, diverse printers, handscanner en een modern pinautomaat voor contactloos betalen. Kortom: een pand waar je direct in kan stappen en mee kan starten.

Werkzaamheden en core business
Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de verkoop van feestartikelen en verkleedkleding voor jaarlijkse feesten zoals Oktoberfest, Sinterklaas, Halloween en Carnaval. Daarnaast natuurlijk feestartikelen voor de talloze andere feestgelegenheden door het jaar heen: het trouwseizoen, verjaardagen, geboortes, babyshowers, jubilea zoals Abraham & Sarah, etc. Door de ligging op de Veluwe heb je in de vakantieperiode ook een flinke aanloop van vakantiegangers die verblijven op de parken en campings in de regio, waar elk jaar weer verschillende themafeesten georganiseerd worden.

Ballondecoraties maken en leveren zijn ook een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Ballonnenbogen, ballonpilaren en heliumballonnen maak je voornamelijk in de winkel. De klant komt deze zelf ophalen of je bezorgt hem op locatie. Vanuit de regio komen veel opdrachten binnen via de website, telefoon of e-mail, waaronder van een aantal vaste klanten.

Extra voordelen bij overname
In deze veelzijdige onderneming waarin je hard werkt en je je nooit verveelt beloon je jezelf met een ruim salaris. Werken in de feestartikelenbranche betekent dat je bijna altijd vrolijke klanten hebt en je kan bijdragen aan bijzondere gebeurtenissen van klanten. In overleg zal je ingewerkt worden en alle ins en outs leren kennen van het bedrijf. Naast de overname van de winkel krijg je:

● 6 complete websites waarvan 2 webwinkels (feestartikelen en ballondecoraties)
● Facebookaccount met meer dan 2000 volgers, Instagram-account en Twitter-account
● nieuwsbriefaccount bij MailChimp met ongeveer 1500 klantgegevens en diverse nieuwsbrieftemplates (hier kan dus meteen mee verdergegaan worden)
● een zeer nette bus voor de vervoer van ballondecoraties

De winkel staat te koop vanwege de wens van de verkoper om de passie voor een ander vak te volgen. Dit betekent dat de winkel weg mag maar zeker niet hoeft!