laatst bijgewerkt op: 23-03-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


DAMES EN KINDERKLEDING WINKEL

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13126 26-09-2018 Detailhandel Non-Food Baby- en kindermode
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie Niet van toepassing 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 € 25.000 - € 50.000 - - - V.O.F.

Omschrijving

Te koop aangeboden mooie dames en kinderkleding winkel, (huur). Inventaris zoals kleding, meubels, alarm systeem. Voldoende parkeerruimte rondom het pand. In een welvarende gemeente in Noord Brabant vlakbij Den Bosch.

Doelgroep is midden en hoog segment. De winkel heeft een regio functie, zeker voor klanten die liever niet naar de stad gaan, maar kiezen voor persoonlijk contact, parkeerruimte, en service. De winkel heeft afspraken met verschillende leveranciers dat zij de enige zijn die dit merkenpakket in dit dorp mogen verkopen.

De winkel bestaat sinds 2011, en heeft een trouw en groot klantenbestand wat nog iedere dag groeit. Een mooi merkenpakket voor zowel dames als kinderen. De winkel kenmerkt zich door een gezellige persoonlijke sfeer en service gerichtheid.

Daarnaast is er een webshop en een geautomatiseerd kassa systeem. Dit kassa systeem heeft ook een klantenbestand, waar zo'n 1850 klanten staan ingeschreven, hieraan is een klanten spaarsysteem gekoppeld.

De winkel heeft 2 eigenaren en is een VOF, er werkt verder geen personeel, heeft een stabiele omzet.

De vraagprijs is bespreekbaar.

De winkel is anderhalf jaar geleden volledig gerestyled en dus instap klaar!

Mogelijkheid tot begeleiding door eigenaren is mogelijk.