laatst bijgewerkt op: 23-02-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


ONDERSCHEIDEND DUITS LUCHTZUIVERINGSSYSTEEM

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13119 18-09-2018 Dienstverlening Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Onderneming met een missie is: schone lucht leveren waar mensen leren, werken en wonen. Reden: meerdere onderzoeken tonen aan dat het (slechte) binnenklimaat van scholen, kantoren, verpleegtehuizen en woningen problemen voor de gezondheid van mensen opleveren. Vooral de uitstoot van fijnstof kan schadelijk zijn voor de longen.

Om onze missie uit te dragen, hebben we als communicatiebureau concepten ontwikkeld voor verschillende doelgroepen: scholen, bedrijven, medisch / gezondheidszorg en particulieren.
Communicatie middelen die door ons al zijn gerealiseerd:
drie websites, brochures en social media kanalen.

We zijn importeur voor Nederland van een Duits luchtzuiveringssysteem, dat in 11 landen in Europa en Azië wordt verkocht. Het zuivert de lucht tot op 6 nanometer (een haar is 8000 keer zo dik als 6 nanometer).

Binnen de koopprijs zijn 10 nieuwe exemplaren van dit luchtzuiveringsysteem begrepen. Deze worden rechtstreeks geleverd door de Duitse fabrikant. Hiermee is het importeurschap voor minimaal een jaar gewaarborgd.

Reden verkoop: mijn zakelijke partner die de sales zou verzorgen, is uit het bedrijf gestapt / door mij uitgekocht. Ik ben van de communicatie, niet van de sales. Daarom zoek ik een koper die zich wil richten op de exploitatie van het Duitse luchtzuiveringssysteem, ondersteund door de reeds ontwikkelde communicatiemiddelen en concepten. Mijns inziens zijn de groeimogelijkheden enorm, aangezien gezondheidsproblemen veroorzaakt door fijnstof steeds meer aandacht in de media krijgen.