laatst bijgewerkt op: 23-02-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


ZEILMAKERIJ MET GOEDE KLANTENKRING

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13113 12-09-2018 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

De zeilmakerij is gespecialiseerd in bootkappen, verandazeilen en overige hoezen en zeilen en is een begrip in de regio.

De betreffende vestiging is onderdeel van een groter bedrijf en het voornemen is deze vestiging af te stoten.

Ideaal voor een bestaande zeilmakerij als uitbreiding of voor een (startend) zeilmaker die graag een eigen bedrijf wil opstarten.
Aangeboden worden de website, telefoonnummer, klantenbestand, mallen en inventaris (machines en voorraad). Eventueel personeel en een huurpand.

Binnen de zeilmakerij is nog 1 naaisters werkzaam, zij kan overgenomen worden. Bij voorkeur wordt ook de huur van het volledig ingerichte pand overgenomen, maar dat is geen noodzaak.

Het betreft een bedrijf waar je prima je boterham kunt verdienen, maar door het aankomende vertrek van de bedrijfsleider en sturing op afstand is dat voor de huidige eigenaar lastig.

Overname is voor de snelle beslisser snel te realiseren tegen gunstige voorwaarden. Begeleiding voor een periode of samenwerking behoort tot de mogelijkheden.