laatst bijgewerkt op: 23-02-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SKATESNEAKER BOUTIQUE IN CENTRUM TILBURG

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13104 24-08-2018 Detailhandel Non-Food Gemengde branche
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie Niet van toepassing 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 € 25.000 - € 50.000 - - - B.V.

Omschrijving

Te koop aangeboden: onze mooie Skateshop in het centrum van Tilburg. De winkel bestaat inmiddels 9 jaar en is gevestigd op een A-Locatie.

Door de jaren heen is een goede naamsbekendheid in de regio opgebouwd wat heeft gezorgd voor een groot klantenbestand. De doelgroep bestaat uit jongeren tussen de 15 en 25 die houden van skateboarden,sneakers en streetwear.

Het winkeloppervlak is 130m² met daarnaast een opslag van 20m². Ter overname is de voorraad, goodwill, inventaris en huurcontract en eventueel de webshop. Er is geen personeel aanwezig.

Er wordt een omzet gegenereerd van ongeveer € 200.000,- met een overall marge van 42,5%. Er zit nog voldoende potentie om dit verder uit te bouwen door de juiste investeringen in het online gedeelte.

Reden van verkoop is het stoppen van een van de twee partners, de andere gaat zich focussen op het andere filiaal van de onderneming.

Dit bedrijf is Interessant voor partijen die al soortgelijke ondernemingen hebben en uit willen breiden of starters met affiniteit voor
skateboarden,sneakers en streetwear.

De verkoper is bereid om nog enige tijd in een adviserende rol in beeld te blijven.