laatst bijgewerkt op: 20-04-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


EVENEMENTENBUREAU, BUSINESS RALLY'S

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13088 28-02-2019 Dienstverlening Evenementenorganisatie
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 € 50.000 - € 100.000 - - - B.V.

Omschrijving

Activiteit van de onderneming:
Voor onze opdrachtgever, een evenementenbureau reeds 20 jaar actief, waarvan bijna 15 jaar gespecialiseerd in de organisatie van rallyevenementen, bieden wij ter overname aan: Zowel activiteiten als bijbehorende activa (te weten 2 websites, actief aantal social media accounts, rally app, inventaris, goodwill en toonaangevend klantenbestand) zullen onderdeel van de verkoop zijn. Verkoop vindt plaats middels een activa transactie.

Profiel onderneming:
Het evenementenbureau staat goed bekend binnen de rallyevenementen, zowel bij vaste (toonaangevende) opdrachtgevers als bij potentiële opdrachtgevers, en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van rallyevenementen voor elke gelegenheid, zowel zakelijk als feestelijk. Zij is door jarenlange ervaring in staat om deze evenementen tot in de puntjes te verzorgen, zowel op basis van eigen vervoer als met beschikbaar te stellen klassiekers in verschillende categorieën. In combinatie met voornoemde en een breed netwerk van leveranciers en locaties zet opdrachtgever telkens onvergetelijke rallyevenementen op.

Overige:
Opdrachtgever verkoopt de activiteiten en de BV om de reden dat zij zelf door een nieuwe vaste betrekking geen tijd meer heeft om de aandacht te geven die het bedrijf nodig heeft.
Het alternatief is iemand hiervoor aantrekken in loondienst, maar de eerste voorkeur gaat uit naar verkoop van de onderneming aan de juiste opvolger. Uiteraard zal bij de juiste overname een passende inwerkperiode plaatsvinden. De huidige omzet en -indicatie kan behaald worden door één persoon.

Interessant voor een evenementenbureau dat al actief is, als aanvulling op het bestaande aanbod, en op zoek is naar verrekenbare verliezen. In de ter overname aangeboden BV zit een aantrekkelijk verrekenbaar verlies voor dit boekjaar, dit geldt ook voor de komende twee boekjaren.

Aantal FTE: 0
Omzet indicatie: 70.000 - 150.000
Resultaat voor belastingen: > 40%

Rechtsvorm: BV
Voor meer informatie kunt u uw gemotiveerde interesse aangeven.
Stuurt u dan uw naw-gegevens mee.