laatst bijgewerkt op: 23-02-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


PAINTBALL BEDRIJF MET ZEER ONDERSCHEIDEND VELD

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13085 01-08-2018 Horeca en Recreatie Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie minder dan 5 1.000 - 10.000
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 € 25.000 - € 50.000 - - - V.O.F.

Omschrijving

Het betreft een Indoor paintball bedrijf in een gehuurd pand.

Omschrijving:
Het veld is 1600m2 en op een zeer speelse manier gemaakt en ingedeeld, met tweede verdieping en genoeg verstop plekken. Mensen uit het gehele noorden en midden Nederland komen naar deze locatie toe vanwege de goede recensies die het bedrijf heeft.

Het bedrijf is onderscheidend met de kwaliteit waarmee het veld is gemaakt, en het spelen met re-balls (geen verf). Hierbij heb je de zelfde ervaring als het paintballen, echter word niemand/iets vies. Hierdoor ontstaat er een fijnere ervaring, en zijn er meer activiteiten mogelijk in de hal!

De verkoop van het bedrijf bestaat uit de volledige inventaris, lopende boekingen, goodwill en voorraden die er zijn. Er zijn geen medewerkers in dienst, en kan gedraaid worden door een stel, waarbij momenteel parttime uren te bezetten zijn. Het bedrijf naast een ander (klein) bedrijf runnen is dus zeker mogelijk voor nu.

Het bedrijf is nog jong (3 jaar) en is daarom nog niet erg bekend. Hier ligt dan ook direct de grootste kans: marketing.
Er is bijna niets tot niets aan marketing gedaan en merken dat veel mensen in de directe omgeving ons niet kunnen vinden. Hier kan dus nog een groot verschil mee gemaakt worden.
Door marketing te gaan implementeren is een grotere omzet binnen zeer korte termijn zeer realistisch.

Door de re-balls is er zeker ruimte voor andere activiteiten, en er is ook een klein plein (18x12m) die bij de gehuurde ruimte hoort waar ook activiteiten aangeboden kunnen worden (Boogschieten o.i.d.)

Omzet afgelopen 3 jaren gemiddeld 60k per jaar
Winst voor belastingen: gemiddeld 34k per jaar
Waarde inventaris: 21.500 (bijna geen afschrijving doordat er niks vies wordt).

Het bedrijf is zeer interessant voor bedrijven die een extra locatie willen, of voor een stel of stel vrienden die wat zoeken om naast hun huidige werk te doen.

Het bedrijf wordt momenteel ook gerund door een stel, die bijna klaar zijn met hun studie en hierna verder willen werken in de richting van hun studie.

Een duidelijk overzicht m.b.t. de kosten en bezoekersaantallen kan verkregen worden in een persoonlijk gesprek.