laatst bijgewerkt op: 20-05-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SPEELTUIN IN HET CENTRUM VAN HILVERSUM

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13082 01-08-2018 Dienstverlening Kinderdagverblijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Dit bedrijf is ​een binnenspeeltuin gelegen in de Hilversumse winkelstraat. Het is ​in 2013 opgericht ​door Kamilla, een jonge moeder van 2 meiden Carmen en Mia. Kinder Planeet is de eerste en de enige plek waar ​de ouders hun​ kinderen ​kunnen laten spelen onder toezicht van een ​professionele ​oppas ​terwijl ze zelf aan het winkelen of lunchen zijn in het centrum van het stad.

​Dankzij haar unique concept is de onderneming in de afgelopen 5 jaar zeer populair geworden onder de kleine gasten en hun ouders. Bij ons worden er geen abonnementkosten of reserveringen​ betaald​. ​Onze gasten betal​en​ per uur per kind. Ons motto is ​'​met plezier voor kinderen zorgen in een goed ingerichte​, veilige, ​sch​o​ne​ en gezellige​ plek​'​. Een gekwalificeerd en vertrouwd gezicht ​zorgt voor alle activiteiten, waaronder schminken, kids gym, disco, maar ook verjaardagsfeestjes.

​Over oprichter/ verkoper:
Kamilla is een jonge en creatieve moeder van 2 kleine meiden, Carmen en Mia. De meisjes waren voor Kamilla de inspiratie om de onderneming op te richten. Zij zocht een veilige plek voor haar dochters waar zij met volle vertrouwen ​haar dochters kon laten terwijl zij zelf boodschappen kon doen. Een plek waar het gezellig zou zijn en waar haar dochters met veel plezier naar toe wilden gaan. Kamilla is een creatief persoon met veel liefde voor kinderen. Dat straalt het bedrijf ook uit. Met veel plezier zou ze haar kennis en vaardigheden overdragen aan een nieuwe eigenaar. Nu haar dochters groter zijn wil ze graag haar passie verder uiten als interieurarchitect.