laatst bijgewerkt op: 23-04-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


JOUW MARKTKRAAM GOUDA

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13081 16-07-2018 Detailhandel Non-Food Gemengde branche
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie Niet van toepassing 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Jouw Marktkraam is een jonge groeiende franchiseformule met ruim 30 winkels. Deze formule biedt je uiteraard de voordelen van “Samen staan we sterk” zonder dat je daarvoor de vrijheid van het ondernemerschap hoeft in te leveren.

Binnen de franchiseformule kunnen particulieren en bedrijven een kraam huren voor een periode van een week of langer. Vervolgens richten zij zelf hun kraam in en prijzen de spullen met behulp van de ontvangen barcodestickers. De medewerkers van Jouw Marktkraam zorgen voor de verkoop. Via de gratis te downloaden app kan de huurder zijn omzet in de gaten houden. De opbrengst van de verkoop is volledig voor de huurder!

Daarnaast heb je volledig de vrijheid om naar eigen inzicht producten in te kopen en te verkopen, workshops te organiseren, shop-in-shop deals te sluiten, aanbiedingen te lanceren enz. enz.

Jouw Marktkraam Gouda is sinds 1 juni 2016 gevestigd aan de Dubbele Buurt 7 in Gouda. De Dubbele Buurt is een kleine straat in het verlengde van het stadscentrum en is gelegen tussen het Goudse Museum en de Sint-Jans kerk. Een plek dus waar veel toeristen komen.

De winkel heeft zeker groeipotentie en wij verkopen deze omdat een andere franchiseformule op dit moment zoveel aandacht opeist dat we niet alles uit Jouw Marktkraam Gouda kunnen halen. Inwerkperiode is bespreekbaar en doordat de andere franchiseformule wordt uitgeoefend in de vestiging van Jouw Marktkraam Gouda is er altijd de mogelijkheid om zaken te bespreken.

Heb jij passie voor het ondernemerschap, zoek je de voordelen van een franchiseformule waarbij je toch ook “Baas in eigen winkel” blijft? Dan is dit de uitgelezen kans om jouw droom te verwezenlijken!