laatst bijgewerkt op: 23-03-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


UNIEK KLEDINGVERHUUR BEDRIJF

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13079 05-07-2018 Detailhandel Non-Food Gemengde branche
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - V.O.F.

Omschrijving

Wegens gezondheidsredenen is onderstaand bedrijf te koop of in huidige vorm per direct over te nemen. Uiteraard kan de overname ook vanaf 1 januari 2019. Bedrijf is een VOF bestaande uit 2 vennoten en gevestigd te Purmerend.

De totale oppervlakte inpandig beslaat ruim 100 m2 verdeeld over diverse ruimten op de begane grond. Daarnaast is er een gezamenlijke keuken. Tevens bestaat de mogelijkheid om simpel minimaal ca 25 m2 uit te breiden door vanuit een bestaande constructie een tussenverdieping te plaatsen.

Tussen bedrijven ingesloten, een binnenplaats in de lengte naast het pand bevindt zich een strook grond van ca 13,5 x 4,00 m waarop een stevige tent van 8x4 m is geplaatst welke als toegang en opslag wordt gebruikt. De tent is verankerd met stevige spanbanden.

Na sluitingstijd is de toegang tot deze binnenplaats afgesloten. Het huidige huurcontract is doorlopend met een opzegtermijn van 3 maanden. De huurprijs is € 800,00 p.m. inclusief elektra, stadsverwarming, water, ziggo internet, gemeentelijke belastingen en waterzuiveringskosten.

Bedrijf is middelgroot, en beperkt op vaste tijden geopend (22 uur p.w.). Bedrijf is gevestigd op een industrieterrein met vrij parkeren voor de deur.

De huidige eigenaren hebben naast hun bedrijfsinspanningen nog een drukke baan waardoor zij zich niet 100% kunnen focussen op een volwaardige bedrijfsvoering. M.a.w. er is meer potentie en groei mogelijk. De behaalde omzetten verhouden zich dan ook tot de openingstijden, focus en inzet.

De oorspronkelijke opzet was om vroegtijdig te stoppen met werken om voor 100% te gaan voor het kledingverhuur bedrijf echter de gezondheid laat hen steeds meer in de steek.

Het verdienmodel bestaat uit het verhuren, ontwerpen en produceren van bijzondere gelegenheidskleding. De verkoop van aanverwante artikelen zoals hoeden, pruiken, brillen en thema accessoires tijdens carnaval, Toppers, oktoberfeest, Halloween, sinterklaas, kerst en NYE. Maar ook het organiseren van themafeesten en fotoshoots behoorden de afgelopen decennia tot de bedrijfsactiviteiten.

De kracht van het bedrijf bestaat uit een creatieve betrokkenheid, een goed inlevingsvermogen, diversiteit en een uitstekende service.

Het kledingverhuur bedrijf bestaat in sept 2018 12 jaar en verhuurt thema, feest-, gala-, en theaterkleding.

De klanten zijn: particulieren, instellingen, bedrijven, personeelsverenigingen, winkeliers/verenigingen, productiemaatschappijen van Film en TV, evenementen organisaties, toneel- en theatergezelschappen, fotografen en stylisten.

De vele duizenden kledingstukken en kostuums bestaan voor ca 70 tot 80% uit hoogwaardige kwaliteit. Veelal originele/vintage kleding, en in eigen beheer ontworpen en geproduceerde kostuums van uitstekende duurzame en goed wasbare stoffen. Gedurende het bestaan van het bedrijf hebben zij diverse bijzondere partijen kleding overgenomen van opera- en theatergezelschappen.

Ook beschikken zij over bijzondere theaterkleding van Frank Groothof uit Sesamstraat. Ca 20 tot 30 % van de kleding bestaat uit kostuums ingekocht bij gerenommeerde groothandels. U treft daar nauwelijks tot geen goedkope of slechte (China) kwaliteit kleding uit bijvoorbeeld webwinkels. De kleding wordt jaarlijks aan strenge kwaliteitseisen getoetst en indien nodig vervangen.

Door de samenwerking met een semi professionele musical groep zijn er ook complete kledinglijnen aanwezig van bekende theaterproducties zoals Fame, The Wizard, The Game, Geloof hoop en liefde, Hair, Sisters in action, Little shop of horror, Petticoat, Legally Blonde, Copacabana, 3 Musketiers en de laatste productie Bad girls.

Alle kleding is uitstekend te combineren met de meest leuke en unieke accessoires waaronder heel veel en veelal originele hoeden, petten, sjaals, handschoenen, schoenen, sieraden en nog veel meer.
In de 12 jarige geschiedenis zijn dan veel bijzondere en authentieke accessoires verzameld.

Bedrijf beschikt over diverse domeinennamen, een website, facebook en een instagram account. Daarnaast een klantenbestand van ruim 3000 klanten waarvan velen regelmatig terug komen.

Aanbeveling en advies.
Naast kledingverhuur is het aan te bevelen om kledingverhuur te combineren met bijvoorbeeld een webwinkel, verkoop van vintage kleding, attractieverhuur of een evenementen organisatie.

Voor een impressie van fotomateriaal kunt u zich wenden tot de website en facebook.

Het betreft een flexibele overname, waarbij het ook mogelijk is om enkel de inventaris en de inboedel over te nemen.

Bij belangstelling kan er contact worden opgenomen via het reactieformulier.

Uiteraard kunt u ook een afspraak maken e.o. een inventarisatielijst opvragen.