laatst bijgewerkt op: 25-06-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GOEDLOPENDE SPEELGOEDWINKEL IN ZUID-HOLLAND

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13074 11-04-2019 Detailhandel Non-Food Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname aangeboden een financieel gezonde speelgoedwinkel met een goede naamsbekendheid en een trouwe brede klantenkring.
De winkelomzet groeit nog steeds sinds de overname door de huidige eigenaar in 2010.

De winkel wordt compleet aangeboden met inventaris en inrichting. De vraagprijs bedraagt € 29.000,-. Tevens bestaat de mogelijkheid tot overname van de actuele courante voorraad tegen een op dat moment nader vast te stellen prijs.

De mogelijkheid tot een grotere winkelruimte in de nabije omgeving is mogelijk.

Activiteiten van het bedrijf
De winkel is gevestigd op een A-locatie in het hart van een groeigemeente in de bruisende Bollenstreek met veel jonge gezinnen.
De gemeente heeft een actieve ondernemersvereniging welke diverse jaarlijkse drukbezochte activiteiten organiseert. De oppervlakte van de winkel is 160 vierkante meter, exclusief de ruime uitstalling voor de deur onder een luifel. Deze ruimte biedt nog eens 8m2 extra verkoopruimte.
Er bevindt zich een keuken/pantry en opslagruimte aan de achterzijde van de winkel. De winkel is gevestigd in een huurpand.

Onderscheidend vermogen
De winkel heeft nog veel groeipotentieel. Zo is er momenteel een volledig ingerichte moderne website klaar, welke voldoet aan alle moderne klantwensen.
Maar ook te denken valt aan uitbreiding met bijvoorbeeld cadeau-artikelen, sport en spel artikelen en/ of boeken.

Overig
De winkel is aangesloten bij een franchiseformule die men kan blijven gebruiken, maar men is hier niet aan gebonden. De winkel wordt ter overname aangeboden wegens andere activiteiten van de huidige eigenaar. De huidige eigenaar zal zich inzetten voor een geruisloze overname en gedegen introductie bij de verschillende leverancier. Het tijdelijk meedraaien van de huidige eigenaar t.b.v. de overgang is uiteraard bespreekbaar.

Deze fijne goedlopende speelgoedwinkel met uitbreidingsmogelijkheden in een groeigemeente is ideaal voor een enthousiaste ondernemer of stel!

Tags (trefwoorden)
Speelgoed | overname | te koop | Bollenstreek