laatst bijgewerkt op: 12-12-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


LEVERANCIER EN MONTAGE VAN SPANPLAFONDS

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13070 25-06-2018 Bouw Afwerkingsbedrijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 € 25.000 - € 50.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Te koop aangeboden leverancier en montage van spanplafonds in de regio Vallei en betuwe volgens een landelijke bekende formule. De plafonds worden meestal geplaatst in 1 dag.

In 1982 startte de franchiseorganisatie. Zij staat voor plafonds met een estetische constructie. Met niet alleen de service, maar ook de hoge kwaliteit van de plafonds, zijn zij uitgegroeid tot een een zeer succesvol bedrijf met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven.

In Zaltbommel staat het hoofdkantoor van deze organisatie en in deze vestiging vindt ook de fabricage plaats van elk plafond. De monteurs en adviseurs krijgen regelmatig bijscholing, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten.

Bij deze vestiging in Vallei en Betuwe kan men kiezen uit een groot assortiment van plafonds, inclusief plafondlijsten en inbouwspots. Deze locatie in veenendaal bedient de Gelderse Vallei en de Betuwe.

De verkoop betreft de showroom met inventaris in Veenendaal. Daarnaast ligt er een vast concept qua reclame. Dit bedrijf is de laatste 2 jaar door mij fors uitgebouwd met als resultaat een mooie omzet. Er zit nog veel groei in aangezien de huizenmarkt weer aantrekt. Er is geen personeel ter overname. Mogelijkheid tot inwerken aanwezig.

Het bedrijf is zeker interessant voor starters, aannemers, interieurbedrijven, timmerbedrijven of klusseniers. De investering is niet heel hoog en aanvragen komen ook via het hoofdkantoor en via eigen website en via zoekmachines.

Tags (trefwoorden)
Te koop | spanplafonds | franchise | overname