laatst bijgewerkt op: 23-04-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


PRODUCENT MINIDOOSJES ALS IDEALE RECLAMEDRAGER

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13068 19-06-2018 Industrie Verpakkingsindustrie
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - B.V.

Omschrijving

Activiteit:

Productie van origami-gesloten minidoosjes 3,5x3,5x3,5 cm van hoogglanspapier en inhoud. De onderneming produceert de componenten en assembleert deze tot eindproduct inclusief standaardopdruk of reclame-opdruk naar keuze van de opdrachtgever.
Deze verpakkingswijze is geschikt voor allerlei inhoud. Van hotelzeepjes of bonbons tot elk ander product dat past in het doosje en voorzien moet worden van een reclameboodschap.

De huidige productlijn betreft hoofdzakelijk minidoosjes met plantenkweeksetjes als geschenkartikel of gadget of gimmick. De opdruk is naar keuze standaard of met klantspecifieke reclame in enigerlei vorm.

Productbeschrijving:

De minidoosjes zijn uniek en worden gekenmerkt door een hoge mate van verfijning verkregen door de minimaten, de geringe afmeting, de origami-sluiting, en de kwaliteit van het gebruikte papier en de opdruk.

Het minidoosje heeft een origami-sluiting die is bedrukt met een passende kleur die verwijst naar de inhoud. De productvorm en het materiaal zijn ideaal voor het dragen van reclameteksten en logo’s in verschillende gradaties: drukwerk, tampondruk of sticker. Beide laatsten zijn toe te passen achteraf voor kleine series.

De minidoosjes zijn leverbaar in bijpassende displaydozen van 48 of 24 stuks met opdruk naar keuze.

Als kweeksetje bevat het een kunststoffen potje en schoteltje, een turfje en een hoeveelheid plantzaden dan wel knolletjes. Een afzonderlijke gebruiksinstructie is onderdeel van het setje. Bovendien is de instructie afgedrukt op de binnenzijde van het doosje.