laatst bijgewerkt op: 18-10-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


COMMUNICATIE + IMPORTEURSCHAP SCHONE LUCHT MACHINE

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13062 12-06-2018 Dienstverlening Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Onze missie is: schone lucht leveren waar mensen leren, werken en wonen.
Reden: meerdere onderzoeken tonen aan dat het (slechte) binnenklimaat van scholen, kantoren, verpleegtehuizen en woningen problemen voor de gezondheid van mensen opleveren. Vooral de uitstoot van fijnstof kan schadelijk zijn voor de longen.
Om onze missie uit te dragen, hebben we als communicatiebureau concepten ontwikkeld voor verschillende doelgroepen: scholen, bedrijven, medisch / gezondheidszorg en particulieren.

Communicatie middelen die door ons al zijn gerealiseerd:
drie websites, brochures en social media kanalen.

We zijn importeur voor Nederland en België van een Duits luchtzuiveringssysteem, dat in 11 landen in Europa en Azië wordt verkocht.

Mijn zakelijke partner die de sales zou verzorgen, is uit het bedrijf gestapt/ door mij uitgekocht. Ik zoek een koper die zich wil richten op de exploitatie van het Duitse luchtzuiveringssysteem, ondersteund door de reeds ontwikkelde communicatiemiddelen en concepten. Mijns inziens zijn de groeimogelijkheden enorm, aangezien gezondheidsproblemen veroorzaakt door fijnstof steeds meer aandacht in de media krijgen.