laatst bijgewerkt op: 23-03-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


ONLINE MARKTPLAATS VAKANTIEHUIZEN WADDENEILANDEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13057 31-05-2018 Dienstverlening Internetbedrijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname aangeboden wordt deze marktplaats voor de huur en verhuur van vakantiehuizen op de Waddeneilanden. Via deze website boeken consumenten rechtstreeks bij de eigenaar van een vakantiehuis zonder tussenkomst van een bemiddelaar.

De huidige eigenaar is een fan van de Waddeneilanden. Hij miste een website met een overzicht van alle accommodaties op de Wadden. Om deze reden is hij deze website in 2012 gestart.

Op deze website kan een eigenaar zijn / haar vakantiehuis te huur aanbieden. Het aanmelden doet een eigenaar in een paar minuten. Wanneer consumenten vragen hebben over een vakantiehuis kunnen zij direct contact opnemen met de eigenaar van het vakantiehuis via mail (via het contact formulier) of telefoon. Ook bij een boeking neemt de consument rechtstreeks contact op met de eigenaar van de accommodatie.

Op dit moment biedt de website circa 125 accommodaties (bungalow, appartement, bed en breakfast, groepsaccommodatie, vakantiehuis, hotel, caravan en chalet) aan, verdeeld over Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog.

Het verdienmodel is een vast bedrag per vermelding per jaar. De website wordt goed gevonden via Google met verschillende top 10 posities.

De vraagprijs: € 10.000.

Wenst u meer informatie reageer en dan nemen wij contact met u op.