laatst bijgewerkt op: 23-02-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


ZOETWAREN FABRIEK - SNOEPJESFABRIEK

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13054 25-05-2018 Industrie Voedingsindustrie
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 Minder dan 50
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - V.O.F.

Omschrijving

Vanuit de garage aan huis is een zoetwarenbedrijf opgezet. Recepturen ontwikkeld voor lekker smakende geperste snoepjes en vitaminepillen. Normaal gesproken zijn pillen en pepermunt enkel in eenvoudige vormen verkrijgbaar. Wij hebben echter leuke vormen ontwikkeld voor souvenir, snoepwinkels, relatiegeschenken, geboorte, etc.

De producten zijn op kleine schaal met verkooptest uitgeprobeerd in de markt. Waarna de producten ook stapsgewijs zijn geoptimaliseerd. Daarbij is een zeer goed product ontstaan met natuurlijke grondstoffen.

De productie is goed gestroomlijnd en door professionele machines eenvoudig te bedienen. De machines doen het zware werk, dus arbeid is beperkt. Indien nodig kan opschalen eenvoudig door een extra tabletpers aan te schaffen. De overige machines kunnen nog veel extra capaciteit aan.

Wij zoeken derhalve een koper die ons “kindje” wil overnemen voor verdere uitbouw. Het gaat ons hierbij om de verkoop van de professioneel RVS zoetwaren apparatuur, c.q. farmaceutische machines;
- twee malers
- grote RVS menger
- roterende tablet pers (pillenpers voor 5 stansen), inclusief alle mallen & stansen
- spray coating pan, met extra pan verwarming voor chocolade (inclusief compressor)
- automatische verticale weeg en sealmachine (automatische afvullen en maken van zakjes van rol-folie, inclusief zo’n 20 km aan verpakkingsfolie)
- professionele etikettenprinter (stickers voor zakjes)
- ingrediënten voorraad (gecertificeerd)

Vraagprijs voor activa € 55.000,=

Daar krijgt u natuurlijk ook de overdracht van de domeinnamen, de barcode GS1 nummers en recepten voor de snoepjes gewoon bij, om het bedrijf in de volgende fase te kunnen brengen.

De reden voor de verkoop is dat we met onze andere onderneming (vastgoed), met de bank een conflict hebben gekregen, waardoor de mogelijkheden om dit bedrijf verder naar wens uit te rollen en in de volgende fase te brengen te beperkt is.

Tags (trefwoorden)
snoep ter overname