laatst bijgewerkt op: 11-12-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


UNIEKE ZONNESTUDIO IN HET GROENE HART!

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13048 16-05-2018 Detailhandel Non-Food Zonnestudio`s
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie Niet van toepassing 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Heb jij altijd al een zonnestudio willen hebben? Grijp dan nu je kans!
Wij bieden een unieke instapklare zonnestudio in het Groene Hart te koop aan!

De studio heeft een centrale ligging op een modern winkelcentrum gelegen in het groene hart. Met uitvalswegen A12, A20 en N11 op nog geen 5 minuten afstand is de studio uitstekend bereikbaar voor alle omliggende dorpen en steden.

Met ons unieke interieur koopt u een echt eye catcher!
De studio biedt tevens ruimte aan een schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Zo wordt er een mooi totaalconcept aangeboden waarin je elkaar kunt versterken!

De zonnestudio is 105 m2, heeft 4 professionele Ergoline zonnebanken en biedt spray tan behandelingen aan. Daarnaast bieden wij ook de goodwill en inventaris aan. De zonnebanken zijn vrij van leasecontracten. Met de leverancier van de zonnebanken en cosmetica onderhouden wij goede contacten. Hierdoor kunnen wij u geheel kosteloos een producttraining aanbieden bij overname van de studio.

De zonnestudio heeft een professionele website, een actieve facebook pagina, een actieve Instagram pagina, een Google vermelding incl. Foto’s en een vermelding op website van het winkelcentrum met daarbij 180 graden foto's en een filmpje. Helemaal modern en van deze tijd dus!

Voor de zonnestudio en rondom het winkelcentrum is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid wat absoluut een plus is voor de klanten!

Heeft u de financiële middelen en interesse dan lichten wij e.e.a. graag verder toe in een persoonlijk gesprek!