laatst bijgewerkt op: 17-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


AFFILIATE PLATFORM & DATINGNETWERK

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12996 06-03-2018 Dienstverlening Internetbedrijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk - - - V.O.F.

Omschrijving

Het betreft een affiliate platform en datingnetwerk voor Nederland en België. Het platform dient als basis voor het aanbieden van chatdiensten via erotische datingsites. Alle systemen zijn volledig responsive en schaalbaar en middels een API aan externe platformen te verbinden.

De ontwikkelde operatorsystemen, datingsites, affiliateprogramma’s en contentsystemen kunnen hierdoor eveneens eenvoudig worden geëxploiteerd door externe platforms. De onderneming heeft voor haar 850 affiliates een webmaster-affiliate programma ontwikkeld. Het systeem is voorzien van uitgebreide administratie-, statistiek- en beheermodules. De exploitatie van de chatdiensten wordt verzorgd met een in-house ontwikkeld operatorsysteem. 100 operators leggen zich toe op de berichtenverzorging naar de diverse websites.

Sinds haar oprichting heeft de onderneming meer dan 350.000 ledenaanmeldingen verworven. 250.000 leden zijn nog steeds ingeschreven en vormen een zeer interessante basis om het aantal actieve leden met de juiste e-mailing campagnes weer te activeren.
De omzet bedraagt circa € 300.000. Door de technische upgrade van de systemen en datingsites zijn er reële groeikansen en mogelijkheden om de omzet binnen 3 jaar te laten groeien naar € 1.000.000.

Er zal sprake zijn van een activa transactie. De verkoop-vraagprijs voor de overname van de activa bedraagt € 450.000.
Om zich te kwalificeren dient een kandidaat-koper over ten minste € 300.000 aan eigen middelen te beschikken.

Een unieke kans voor een actieve en solide speler in de datingmarkt om met dit platform, substantieel te groeien in zowel de Benelux als internationaal.