laatst bijgewerkt op: 17-01-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


LINGERIESPECIAALZAAK MET GROTE NAAMSBEKENDHEID

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12990 17-09-2018 Detailhandel Non-Food Bodyfashion
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 € 25.000 - € 50.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

In verband met mijn gezondheid is het niet anders mogelijk dan mijn grote passie op te moeten geven.

Daarom bied ik mijn goedlopende lingeriewinkel te koop aan. De winkel is gevestigd in het centrum van een midden grote stad in Zuid-Holland op een zeer goede locatie met grote aanloop.

De winkel is reeds 17 jaar actief en heeft in die tijd een grote naamsbekendheid en een omvangrijk, trouw klantenbestand opgebouwd met veel terugkerende klanten. Om klanten betrokken te houden bij de onderneming wordt een online nieuwsbrief uitgegeven met 1.000 abonnees en een actief facebookaccount onderhouden met ruim 2.000 volgers

Het bedrijf is gevestigd in een huurpand met 2 verdiepingen. De benedenverdieping is 100 m² en de bovenverdieping 50 m². De huurprijs bedraagt ongeveer € 2.000,- exclusief BTW met een contract dat nog 7 jaar loopt. De winkel is 3 jaar geleden van een geheel nieuw interieur voorzien.

Op dit moment is er 1 personeelslid parttime in dienst. Deze heeft veel verstand van zaken en kan mee overgenomen worden. Ik ben bereid de nieuwe eigenaar ter ondersteuning te zijn en goed in te werken om de overname zo goed mogelijk te laten verlopen.

Er zijn nog voldoende mogelijkheden voor uitbreiding. Zo kan er een webshop gestart worden, naast de fysieke winkel. Ook kan het assortiment uitgebreid worden met bijvoorbeeld borstprotheses of andere aanverwante producten.

Wat wordt aangeboden:
• De recent aangekochte inventaris
• De voorraden
• Het klantenbestand
• Het huurcontract

Niet bij de overname inbegrepen, maar in overleg ook mogelijk:
• De collectie bruidslingerie
• De unieke waardevolle toplevel domeinnaam

Het bedrijf is een interessante koop voor nieuwkomers in de branche of voor een reeds actieve lingerie webshop die wil uitbreiden met een fysieke winkel. Maar het kan natuurlijk ook een uitbreiding zijn als nieuwe vestiging van een bestaande keten.

Vraagprijs: € 65.000,-