laatst bijgewerkt op: 20-07-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


CAFE/CAFETARIA IN HERWIJNEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12969 16-01-2018 Horeca en Recreatie Cafetaria`s
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Gelderland Overig Niet van toepassing 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Midden in het dorp Herwijnen ligt deze horecalocatie. Vanwege het feit dat de vorige onderneemster wegens ziekte moest stoppen wordt dit horecabedrijf ter overname aangeboden.

Momenteel is het gesloten maar aantoonbaar zijn gunstige financiële gegevens ter inzage op ons kantoor in Gorinchem.  

Het complete horecabedrijf, cafe en cafetaria is te huur en de inventaris wordt ter overname aangeboden. Echter het is ook mogelijk om alleen het café of alleen de cafetaria te huur c.q. over te nemen.

Over de gemeente:
Herwijnen is een dorp en voormalige gemeente in de gemeente Lingewaal , gelegen in de Tielerwaard van de Betuwe in de Nederlandse provincie Gelderland.

Op 1 januari 1818 werd Haaften als zelfstandige gemeente afgesplitst van Herwijnen. Op 1 januari 1986 onderging het een gemeentelijke herindeling met de gemeenten Vuren, Asperen en Heukelum tot de nieuwe gemeente Vuren met het gemeentehuis in Asperen. Na stevige lobby vanuit de dorpen werd de naam van de nieuwe gemeente met ingang van 3 januari 1987 gewijzigd in Lingewaal. Het dorp telt 2.500 inwoners (2006), waarvan 250 in het buitengebied.

Het oudste gedeelte van het dorp is een goed voorbeeld van een dijkdorp. De bebouwing, vaak bestaand uit monumentale oude panden, is gelegen langs een deel van de Waaldijk van ongeveer vijf kilometer. Het nieuwe gedeelte, de dorpskern, is gelegen in het gebied "Hoog Herwijnen".

lage overname!
Cafe ca. 130 m²
Cafetaria ca. 75 m²
Huurperiode ( nieuw contract) v.a 1 april 2018
Vraagprijs cafe inventaris €25.000,--
Vraagprijs cafetaria € 20.000,--
Totale koopsom café en cafetaria € 45.000,--
Bij verhuur totale horecapand en terrein € 2.500,-- BTW vrij p mnd
Cafetaria en cafe kunnen apart worden gehuurd.
Terras ca. 40 zitplaatsen

Aantoonbare hoge omzet van 2015. Ter inzage op ons kantoor in Gorinchem

Contractverplichting INBEV en het huurcontract gaat via speelautomaten exploitant Drechtsteden. Eventueel kan er een gedeelte worden gefinancierd.