laatst bijgewerkt op: 19-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GASTOUDERBEMIDDELINGSBUREAU REGIO AMSTERDAM

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12958 18-12-2017 Dienstverlening Kinderdagverblijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 € 25.000 - € 50.000 - - - V.O.F.

Omschrijving

Altijd al voor je zelf willen beginnen en een gastouderbemiddelingsbureau willen starten? Wij stoppen met ons gastouderbureau. Het gastouderbureau is in zijn geheel te koop of mogelijkheid om alleen de koppelingen over te nemen. Het is een zelfstandig bureau, dus geen maandelijkse franchise kosten aan derden.

Momenteel zijn er ongeveer 40 koppelingen actief. Het gastouderbureau biedt alleen een nannyservice aan, waarbij de gastouder/nanny bij de vraagouder thuis werkt.

Het gastouderbureau werkt met een urenregistratiesysteem. Echter staat het vrij daar veranderingen in aan te brengen. Je bent als eigenaar zelf verantwoordelijk voor de (financiële)administratie etc. Iedere week krijgt het gastouderbureau nieuwe aanvragen binnen, waardoor groei goed mogelijk is.

Alle vraagouders die zich bij het gastouderbureau aanmelden komen momenteel door mond op mondreclame bij het bureau terecht. Er wordt geen aandacht besteed aan marketing. Het gastouderbureau heeft een goede naam opgebouwd en heeft ook goed contact met de GGD.

De huidige eigenaren hebben andere ambities en bieden daarom het gastouderbureau te koop aan. Wanneer het verkocht wordt zal het gehele bureau in je bezit komen of alle koppelingen. De huidige eigenaren wensen geen onderdeel meer te blijven van het gastouderbureau.
Het gastouderbureau is werkzaam in Amsterdam en omgeving. Er is een kantoor aanwezig, met een mogelijkheid tot overname (maandelijkse kosten ongeveer €500,-). Het is ook goed mogelijk om het gastouderbureau vanuit huis voort te zetten.
Het gastouderbureau voortzetten kan in 3 tot 4 dagen in de week.

Omzet € 450.000- €500.000 per jaar
Winst € 30.000-