laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SAMENWERKING ADMINISTRATIEKANTOOR GEZOCHT

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12953 05-12-2017 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 € 50.000 - € 100.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ondernemer, eigenaar van een administratiekantoor, is op zoek naar een collega, welke op termijn de onderneming van hem (in zijn geheel) kan overnemen. Intentie is de komende 8 jaar nog te blijven werken. Op termijn kan dan de onderneming worden overgenomen. In deze periode kunnen dan ook gezamenlijke activiteiten worden ontwikkeld.

Kantoor is in de periode van samenwerken niet verplaatsbaar. Er is (gehuurd) kantoorruimte aanwezig, voorzien van alle faciliteiten. Wordt gewerkt met Exact en King software (beiden de online versies) , terwijl voor de salarissen gebruik gemaakt wordt van WinSalar.

In de komende jaren heeft ondernemer overname bewerkstelligd van een drietal kantoren welke de komende jaren onderdeel gaan uitmaken van de omzet. Boekjaar 2018 stijging rond de € 75.000,- , boekjaar 2019 zal dit een € 75.000,- bedragen, terwijl er voor 2020 een omzettoename van € 40.000,- gerealiseerd kan worden. Alles op basis van huidige cijfers.

Idee is komend jaar te werken aan de overname welke in 2018 gerealiseerd gaat worden, vanaf 2019 zal er dan voor 50% worden meegedeeld in de winst van deze overname.

De kandidaat zal zich moeten realiseren dat er bij dit voorstel een overname zal moeten worden betaald, welke gelijk is aan 50% van de omzet van € 75.000,--. Voorwaarden etc zullen in een notariele overeenkomst worden vastgelegd.

Tevens kunnen we dan, bij een gebleken klik vanaf 2019 de dan over te nemen portefeuille oprapen.

Zoek een no nonsense ondernemer die bereidt is de handen uit mouwen te steken en zeker niet te beroerd is om meer dan 40 uur per week te werken. Daarnaast moet hij het zien als een stuk investering in tijd (en dus geld) naar de toekomst toe.

Geinteresseerd? Geef een korte reactie waarin in ieder geval vermeld staat je leeftijd/hoelang je al als ondernemer werkzaam bent/of je in bezit van eigen kantoorruimte bent/waar je gevestigd bent/een (globale) indicatie van je eigen omzet en wat je idee van een uurtarief is.
Hoeft geen lang verhaal te zijn, zonde van jouw tijd om het te maken en van mij om het helemaal te lezen. Een klik zal toch uit een persoonlijk gesprek moeten blijken.

Zie graag reacties tegemoet.