laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


UNIEKE KLEDINGWINKEL MET GESPECIALISEERDE KLEDING

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12945 24-11-2017 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 Minder dan 50
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Deze onderneming is een damesmodezaak met bijzondere kleding. De winkel is gevestigd in Wageningen.

De winkel is gespecialiseerd in alternatieve kleding en o.a. ook grote maten. Collecties alternatieve kleding voor slanke en volslanke dames van 20 tot 80 jaar, bijna 100% vervaardigd uit natuurlijke materialen in een eigen stijl in plaats van de opgelegde doorsnee confectiestijlen.

Kleding komt vooral uit Indonesië, Thailand en Nepal. Daarnaast wordt een grote verscheidenheid aan tijdloze dameskleding van bekende merken zoals Normal Crazy ,Boris, Disini, HeART, Luna Serena en Billy B aangeboden.

Stuk voor stuk duurzame, comfortabele en vriendelijk geprijsde dameskleding. Door persoonlijk toezicht kan worden gegarandeerd dat de kleding in de collectie uitsluitend wordt gemaakt door volwassenen die werken onder goede en veilige arbeidsomstandigheden.

De onderneming heeft een loyale klantenkring uit het hele land weten op te bouwen. Ook klanten uit Duitsland en België (Vlaanderen) komen speciaal naar Wageningen om kleding te kopen.

De winkel beschikt tevens over een goed draaiende webshop.