laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


REISORGANISATIE GESPECIALISEERD IN VERRE REIZEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12942 21-11-2017 Dienstverlening Reisbureau, Reisorganisatie
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Te koop aangeboden: Gespecialiseerde reisorganisatie met bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland gevestigd in Zuidoost Brabant. Het bedrijf is inmiddels 24 jaar actief en heeft in die jaren een zeer goede reputatie opgebouwd.

De onderneming is gespecialiseerd in individuele maatwerkreizen. Er worden op jaarbasis zo’n 270 boekingen gedaan. Er is een grote naamsbekendheid opgebouwd en de verleende diensten leiden tot een hoge klantwaardering. Dit blijkt ook uit het grote aantal ‘repeaters’ dat regelmatig terugkeert voor het boeken van hun vakantie.

De onderneming onderhoudt lange en goede relaties met de meeste grote airlines. Tevens zijn zij lid van brancheorganisaties als SGR, ANVR en SCR. Eenmaal per jaar wordt er een eigen reiscatalogus uitgegeven met een oplage van 2.000 stuks.

Wat hebben wij de koper te bieden?
Een kant en klare, volledig ingerichte onderneming. De overname omvat onder andere:

• een compleet up-to-date softwaresysteem met 5 werkplekken incl. computers.
• een groot trouw klantenbestand met veel ‘repeaters’.
• de volledige inventaris van de onderneming
• een moderne professionele website met goede organische posities in Google
• een zeer ervaren medewerker met meer dan 20 jaar reis- en werkervaring

Wat voor koper zoeken we?
Dit bedrijf past uitstekend bij een organisatie die reeds actief is in de reisbranche en op zoek is naar uitbreiding van het aanbod of de klantenkring. Voor een actieve ondernemer met goede drive en toegevoegde waarde zijn er genoeg mogelijkheden voor omzetgroei.

Het bedrijf is instap klaar en gevestigd in een modern nieuwbouwpand dat eventueel gehuurd kan worden. De onderneming is niet locatie gebonden, dus zou ook makkelijk verplaatst kunnen worden naar een andere locatie. Het bedrijf kan daarom ook geschikt zijn voor een energieke starter.

De onderneming wordt te koop aangeboden vanwege gezondheidsredenen en het gebrek aan een opvolger. De vraagprijs van deze onderneming is bepaald op € 92.000,-.