laatst bijgewerkt op: 11-12-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


CAFé RESTAURANT MET ZALEN IN AALSMEER

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12938 14-11-2017 Horeca en Recreatie Restaurants
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Het café restaurant kent een lange historie in Aalsmeer. Het gebouw wordt tot (ongeveer) juli 2018 ingrijpend verbouwd. In het gebouw zijn naast het nieuwe Café Restaurant gevestigd: de bibliotheek, het cultuurpunt, Ons Tweede Thuis bakkerij. Deze partijen werken met onze coördinator nauw samen om "De Huiskamer van Aalsmeer" te worden. De horeca ondernemer begint dus met een schone lei, in een geheel nieuwe keuken en café restaurant.

Het Café Restaurant kent ruime openingstijden en een grote diversiteit aan activiteiten. In de zalen vinden vergaderingen plaats, repetities, optredens, lezingen en presentaties. De horeca is een onmisbare schakel in het gebouw; de bewoners van het pand versterken elkaar en organiseren zowel ieder voor zich als gezamenlijk activiteiten en evenementen.

Uniek is de samenwerking tussen de partijen, waaronder Ons Tweede Thuis. Cliënten van OTT kunnen ondersteunen op alle fronten, ook in de horeca. Het historische pand met de bibliotheek en Cultuurpunt, maakt het pand al tot een begrip in Aalsmeer.

Uitgebreide informatie over het pand en de horeca daarin, de samenwerking met de andere partijen in het pand en de planning is beschikbaar.