laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


KIDDYRIDE EXPLOITATIE BIJ LANDELIJKE SUPERMARKTEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12936 13-11-2017 Horeca en Recreatie Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - N.v.t.

Omschrijving

Onze innovatieve kiddyrides met LED-verlichting en geluid staan op drukke locaties bij supermarkten, kinderboerderijen en winkelcentra. In samenwerking met de Europese fabrikant hebben we automaten ontwikkelt die helemaal in stijl en kleur van de betreffende supermarktformule kunnen worden gebracht. Hierdoor zijn onze kiddyrides zeer gewild en is het uitbreiden van het aantal locaties kinderspel. Voor de overige locaties hebben de aansprekende ontwerpen staan geïnspireerd op Disney en de Minions.

In een half jaar tijd is het aantal geplaatste kiddyrides gegroeid van 2 naar 17. Alle automaten zijn dus bijna nieuw en hebben nog een lange verwachte levensduur.

Op één supermarkt na, staan er op de betreffende locaties nog geen andere automaten. Dit biedt kansen om het rendement per locatie te verbeteren door de plaatsing van bijvoorbeeld kauwgomballenautomaten. Hiervoor is al interesse getoond door diverse locaties.

De gemiddelde omzet per automaat is op dit moment €100,- per maand. Hiervan gaat 60% naar de exploitant en 40% naar de locatie. De over te nemen 17 kiddyrides zijn van het bouwjaar 2017. Er zijn twee kiddyrides uit 2014 en 2015. Verder wordt een adressenbestand meeverkocht met een paar honderd potentiële locaties bij supermarktondernemers.

De huidige eigenaar is ongeveer twee middagen per week met deze exploitatie bezig. Er is geen personeel dat overgenomen moet worden.

De huidige eigenaar zal zich inzetten voor een geruisloze overname en een goede introductie bij de fabrikant waarmee goed samengewerkt wordt. Het bedrijf wordt verkocht omdat het toch niet goed te combineren is met de andere zakelijke activiteiten. Het is de wens van de huidige eigenaar om deze groei briljant bij een andere ondernemer tot volle ontplooiing te laten komen.