laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


RESTAURANT, KOOKSTUDIO EN DELICATESSEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12930 06-11-2017 Horeca en Recreatie Restaurants
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Limburg Overig Niet van toepassing 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

De onderneming is in 2015 begonnen als traiteur en delicatessenwinkel.
In de winkel bevindt zich tevens een restaurantgedeelte met open keuken en een wijnbar, geheel gericht op de Italiaanse levensstijl.

Vanaf de opening begin 2015 worden er kookclinics en catering verzorgd. Deze laatste twee elementen zijn de laatste jaren zo succesvol gebleken dat ondernemer in de zomer van 2017 de keuze gemaakt heeft zich hierop volledig te richten en verder te specialiseren. Na een kleine verbouwing is de keuken en het aantal zitplaatsen verder uitgebreid.

Daarnaast importeert het bedrijf een breed assortiment originele Italiaanse producten als kazen, ham, vleeswaren en salami’s, buffelmozzarella, burrata, ricotta, olijfolies, koekjes, diverse desserttaarten, chocolade, andere dolci en enkele dagverse groenten & kruiden uit alle streken van Italië die bij het bereiden van een rijke pastamaaltijd onontbeerlijk zijn. En natuurlijk horen daar ook wijnen bij!

Kortom een kook- en eetwinkel op Italiaanse leest geschoeid!