laatst bijgewerkt op: 18-10-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


APPLE ICT-DIENSTVERLENING REGIO NOORD-BRABANT

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12925 30-10-2017 Dienstverlening ICT-dienstverlening
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie 5 - 10 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 € 25.000 - € 50.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Bedrijf in Apple ICT-dienstverlening ter overname aangeboden.

Een ideaal bedrijf voor een gedreven Apple ICT-er/ondernemer die zo aan de slag wil met een volle portefeuille met vaste klanten en met garantie op een vast / gegarandeerd jaaromzet. De basis van de dienstverlening is Apple support op locatie inclusief reparaties, trainingen en onderhoud. Het bedrijf heeft door de jaren naamsbekendheid opgebouwd in de regio.

De omzet in deze portefeuille wordt momenteel uitgevoerd door 6 zelfstandigen. Er zijn vele mogelijkheden om extra dienstverlening aan te bieden bij de actieve klanten in de vorm van onderhoudscontracten. De basis hiervoor; vaste terugkomende klanten, een website met maandelijks 6.000 bezoekers en beoordeeld met een 9,4 door Trustpilot en Kiyoh, 2.000 volgers op Facebook en een zeer sterk marketingplatform is aanwezig.

De koper koopt: goodwill, inventaris, klantenbestand, marketingmiddelen & websites/domeinnamen. Indien gewenst kan de verkoper na bedrijfsovername de koper inwerken. Termijn in overleg. Het bedrijf wordt verkocht omdat de eigenaar een nieuwe uitdaging zoekt op werkgebied. De verkoper zoekt een kredietwaardige koper die met hart en ziel dit bedrijf doorzet en de kwaliteit waarborgt naar de klanten. Als jij dit bent, kan je contact opnemen voor meer informatie.