laatst bijgewerkt op: 20-07-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


ONLINE VERHUURBEMIDDELINGSWEBSITE VILLA'S

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12919 12-10-2017 Dienstverlening Internetbedrijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - V.O.F.

Omschrijving

De onderneming is een online verhuurbemiddelingsbureau van villa’s en appartementen op Curaçao in zowel het hogere segment als in het middensegment. Wij bemiddelen tussen verhuurder (huiseigenaar) en huurder en brengen middels onze website een verhuurovereenkomst tot stand.

Wij regelen de gehele boeking van a tot z. Wij voorzien onze klanten van alle benodigde informatie met betrekking tot de boeking en de accommodatie. Ook informeren wij de verhuurder van de accommodatie over de boeking en onderhouden wij contact over lopende zaken. Betalingen lopen via ons en hier omtrent zijn wij tevens aanspreekpunt. Op moment van aankomst bij de accommodatie is de verhuurder/beheerder aanspreekpunt voor dagelijkse vragen/opmerkingen die betrekking hebben op het verblijf zelf.

We maken onderscheid tussen Royal class en Comfort class accommodaties. Royal staat voor luxe en kwaliteit en Comfort voor comfortabel en betaalbaar. We hanteren kritische voorwaarden voordat we een accommodatie toevoegen aan ons aanbod. Alle accommodaties moeten passen binnen de visie van ons bedrijf. We richten ons op de reiziger die houdt van luxe, comfort, service en kwaliteit. Er is eveneens een online automodule gebouwd binnen de back-end van de website, echter staat deze op inactief. Indien in het bezit van eigen huurauto’s, kan deze module zeer goed aansluiten bij het aanbod van huurwoningen. Zo sla je twee vliegen in één klap. Momenteel verhuren we auto’s via een partnersamenwerking met Sunny Cars. We hebben een link geplaatst in onze website waar men doorgeleidt wordt naar de website van Sunny Cars. Hier kan men een huurauto boeken. Wij ontvangen een marge als tussenpersoon (6%).

De website is custom made in WordPress, wat inhoudt dat deze op verzoek van onze wensen is gebouwd. We hebben gekozen voor een online boekingsmodule gekoppeld aan specifieke agenda’s. Men kan bij ons dus direct zien of: a. Een accommodatie beschikbaar is, b. Wat de totaalprijs is van het te huren object en c. Ontvangt hier direct een bevestiging van. Uiteraard vindt er altijd nog een final check plaats of de accommodatie daadwerkelijk beschikbaar is (dit kunnen we, aangezien we afhankelijk zijn van informatieverschaffing van huiseigenaren, helaas nooit 100% garanderen). Uiteraard kan er ook op aanvraag geboekt worden, die optie is er altijd.

Aantal Royal class accommodaties (enkel luxe accommodaties in het hoge segment) 31 Aantal Comfort class accommodaties (midden segment) 19 Reden van verkoop: Wegens zwangerschap van 1 van de partners in de VOF en tijdgebrek wordt de onderneming ter overname aangeboden. De basis voor een mooie, goedwerkende website staat en hoeft alleen maar qua online marketing verder uitgebouwd te worden. Er zit nihil omzet in (enkele tientallen boekingen per jaar) omdat er vooralsnog te weinig tijd en geld gestoken is in marketingcampagnes, linkbuilding, social media, etc.

Het bedrijf wordt aangeboden in een activa transactie voor een koopprijs van € 27.500 euro.