laatst bijgewerkt op: 17-01-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


VERKOCHT!! LUNCHROOM IN ZWIJNDRECHT

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12915 10-10-2017 Horeca en Recreatie Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig Niet van toepassing 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

VERKOCHT!! Tegenover het NS station van Zwijndrecht ligt deze lunchroom met een groot terras. Aan de achterzijde kunnen de gasten vrij parkeren. Deze superlocatie is al jaren alom bekend in Zwijndrecht. Gezien het feit dat de huidige eigenaresse de pensioengerechtigde leeftijd is gepasseerd, wil zij samen met haar man van hun oude dag genieten.

De inrichting is gedateerd en dient te worden aangepast aan de huidige tijd. Tevens is deze locatie uiterst geschikt voor een (tapas) bar / restaurant. Het ruime terras (op ‘t westen) aan de voorzijde is dan ook een eyecatcher en ligt erg gunstig wat betreft de zon.

De lunchroom is op het stationsplein met meerdere horecabedrijven gevestigd. De zaak is geopend van maandag tot en met vrijdag en zaterdag en zondag gesloten.

Over de gemeente Zwijndrecht:
In Zwijndrecht wonen naar schatting 44.424 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Zwijndrecht, in Zuid-Holland. Zwijndrecht maakt deel uit van het gebied de Drechtsteden. Gemiddeld wordt er € 34.400 per huishouden verdiend,. De huizen in Zwijndrecht hebben een gemiddelde WOZ waarde van €169.000.

Zwijndrecht is een dorp gelegen in de Zwijndrechtse Waard. Het bekende ‘Drierivierenpunt’, het drukst bevaren punt in Nederland, ligt bij Zwijndrecht. In Zwijndrecht is winkelcentrum Walburg te vinden, het winkelcentrum in de regio met een groot winkelaanbod, eetgelegenheden en gratis parkeergelegenheden. Het dorp is goed bereikbaar via de A16.