laatst bijgewerkt op: 26-04-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


BEDDENSPECIAALZAAK INCLUSIEF WEBSHOP

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12911 10-10-2017 Detailhandel Non-Food Slapen
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname aangeboden een beddenspeciaalzaak inclusief webshop. De winkel is zeer gunstig gelegen op een druk bezocht bedrijventerrein waar zich nog ongeveer 24 bedrijven hebben gevestigd waardoor nog veel groei potentieel. Een uitgebreid assortiment, een goed en eerlijk advies, indien gewenst ook bij de mensen thuis.

De winkel is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid (ongeveer 100 gratis parkeerplaatsen). De winkel heeft een showroom van 250m2 waarin een afgesloten magazijn van 30m2. Ook een keuken en een toiletgroep zijn uiteraard aanwezig.

De webshop is in het overnamebedrag inbegrepen. De goedlopende webshop heeft ook nog voldoende groeimogelijkheden. Er is geen personeel in de overname betrokken.

Wegens privé omstandigheden wordt deze zaak ter overname aangeboden. Wenst u meer informatie reageer en dan nemen wij contact met u op.