laatst bijgewerkt op: 16-09-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GOEDLOPENDE BRUIDSMODEZAAK IN MIDDEN NEDERLAND

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12905 22-09-2017 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Utrecht Activa / passiva transactie Niet van toepassing 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

I.v.m. pensioen unieke kans voor coupeuse(s) om een eigen bruidsmodezaak te beginnen en op te starten met een minimale investering voor overname, nader te bespreken.

Goedlopende bruidsmodezaak met verkoop van bruidsjurken, lingerie met alle bruidsaccessoires en avondjurken.

De zaak bevindt zich in Baarn, Midden Nederland, dichtbij de A1, naast Nijhof Woon- en Bouwwaren, Boedelmakelaar en AH Pick-Up Point.

De huur is laag, maar zal in de toekomst niet of voor een korte periode verlengd kunnen worden. Verhuizen naar een ruimte aan de overkant is mogelijk, daar komen verschillende ruimtes vrij. Het kan ook zijn dat u zelf beschikt over verkoopruimte met atelier.
Wat eventueel ook een optie is om samen met de coupeuse, waar de eigenaar nu het meeste mee samen werkt, een team te vormen. Zij heeft binnenkort in Deventer een winkelpand (ca 70 m2 met etalage) in een goede winkelstraat gehuurd.

Ten aanzien van de overnamesom dient vermeld te worden dat er sprake is van een activa transactie (overname voorraad en inventaris).