laatst bijgewerkt op: 20-07-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SPECIAALZAAK IN WIJNEN EN DELICATESSEN IN DEN HAAG

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12900 12-09-2017 Detailhandel Food Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

De speciaalzaak richt zich op wijnen (bijzonder importeurschap in de regio), thee, (vers) gebak, bonbons, noten en zuidvruchten alsmede relatiegeschenken.

De onderneming is gevestigd in één van de mooiste straten van Den Haag. De winkel is gevestigd in een huurpand, in totaliteit beschikt men een oppervlakte van circa 145 m2 (bestaande uit een winkelruimte en opslagruimte). De huurprijs bedraagt circa € 33.600,- per jaar (exclusief btw).

De onderneming kan zonder medewerkers worden overgedragen. In 2016 is een omzet van circa € 300.000 gerealiseerd. De onderneming kenmerkt zich door kwalitatieve merkproducten. Naast de fysieke winkel is er ook de beschikking over een (2-talige) webshop waarin het productassortiment wordt verkocht.

De ondernemer steekt in toenemende mate tijd in zijn andere zakelijke activiteiten en zoekt daarom naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

De onderneming is bijzonder geschikt om voor een (startend) ondernemer een vliegende start te laten maken.