laatst bijgewerkt op: 18-06-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


VOLLEDIG INGERICHTE TATTOOSHOP REGIO DEN BOSCH

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12894 11-09-2017 Dienstverlening Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig Niet van toepassing 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname: overcomplete tattooshop gevestigd in een mooi, licht en open pand in Vught, Noord-Brabant. De shop bevat 4 werkplekken voor tatoeëren en een aparte plek die wordt gebruikt voor piercen, tattoos weg laseren en permanente make-up bevestiging.

Naast de volledig ingerichte tattooshop is er in het pand ook een keuken en volledig betegelde achterkamer aanwezig. Deze kan nog ingericht worden voor extra werkplekken. Het is een allround zaak met vergunningen voor meerdere opties. De zaak kan tevens ingericht worden als zonnestudio, kleding winkel en schoonheidssalon met eventueel aparte ingangen.

Alle materialen en benodigdheden zijn aanwezig in de zaak en horen bij de overname, zoals een sterilisatie apparaat, 2 vista faxen, 2 ultrasones, en een 20-tal goede tattoo machines.

Door de jaren heen is er een grote vaste klantenkring opgebouwd. Het bedrijf beschikt over een goed werkende website en een facebookpagina met meer dan 1.100 likes. De zaak is gevestigd in een huurpand met 5 jarig huurcontract. Dit alles zit ook bij de overname inbegrepen.
Het bedrijf wordt te koop aangeboden wegens de emigratiewens van de ondernemer.