laatst bijgewerkt op: 17-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


FRANCHISE ONDERNEMING TEKEN- EN SCHILDERCURSUS

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12889 30-08-2017 Dienstverlening Franchise
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Te koop aangeboden: Franchise onderneming teken- en schildercursus , vestiging Rotterdam.

Het bedrijf verzorgt teken- en schildercursussen en heeft inmiddels naast de hoofdvestiging in Eindhoven 4 andere vestigingen.

De vestiging in Rotterdam is afgelopen jaar gestart en is elke cursus verder gegroeid. Op dit moment is het zo succesvol dat voor de komende herfst cursus extra lessen ingepast zijn. Voor de volgende cursus zijn de ochtend en de (extra) avond cursus al bijna volledig volgeboekt door terugkerende cursisten. De website van de onderneming zit bij de overname inbegrepen. De onderneming heeft in korte tijd een goede naamsbekendheid opgebouwd en is inmiddels een begrip in de regio.

De cursus wordt op dit moment 3 maal per week gegeven, op dinsdagochtend, -avond en woensdagavond. Inclusief voorbereidingstijd ben je zo’n 2,5 dag per week bezig met de cursus. Het runnen van deze onderneming is dus eventueel perfect te combineren met een andere baan.

Op dit moment is er een klantenbestand aanwezig met hierin zo’n 200-300 adressen. Dit bestand is nog steeds groeiende. Op dit moment bestaat een cursus uit 20 tot 22 deelnemers per dagdeel. Kosten voor deelname bedragen € 325,- voor 14 lessen van 3 uur (vaste klanten krijgen een korting)

De kosten zijn gering. Er wordt een maandelijkse franchise fee van € 250,- betaald (oa. voor het onderhouden van de website) en verder zijn er nog wat kosten voor het materiaal en de marketing. Door meer inzet van marketingactiviteiten en het uitbreiden van het aantal cursusmomenten is er nog voldoende groeipotentieel aanwezig.

Vanwege gezondheidsredenen ben ik op zoek naar een opvolger/ opvolgster. Dit is een fantastisch instapmoment voor ondernemers die willen beginnen in de regio Rotterdam. Dit is een financiële kans, omdat de kosten laag zijn en de omzet groeiende.

Ik vind het heel jammer dat ik zal gaan stoppen, want ik kan hier veel creativiteit in kwijt en de cursisten zijn een bron van vrolijkheid en inspiratie. Voor meer informatie neem contact met ons op.