laatst bijgewerkt op: 17-01-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


KOOKSTUDIO TE MAASTRICHT-WYCK

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12888 28-08-2017 Horeca en Recreatie Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Limburg Overig Niet van toepassing 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Leer koken met Passie met onze kookcursussen voor beginners en gevorderden. Ontdek onze verschillende workshops

Met uitzondering van Tapas, zijn de workshops te boeken voor groepen vanaf 10 personen, of op individuele titel via de agenda. Voor groepen kleiner dan 10 personen geldt een toeslag.

Proef Limburg
Geniet van het lekkers uit Limburg. Leer heerlijke typisch Limburgse gerechten als "zoer vleis", Livar buikspek met Limburgse stroop en ouderwetse griesmeelpap met ontbijtkoek. Workshop onder professionele begeleiding, inclusief 3 gangen, recepturen, Limburgse wijnen, water, koffie, thee en friandises voor € 69,50 p.p.

Cocktails & Bites
Cocktails beginnen steeds hipper te worden, in de disco, bar en kroeg maar ook meer restaurants en terrasjes bieden een keur aan cocktails aan. Inmiddels zijn de diversiteiten aan Gin & Tonics, Apérol, Ballón 43, Mojito niet meer weg te denken van een drankenkaart. Wat wij deze avond gaan doen is shaken, mixen en stirren. Cocktails smaken natuurlijk het best als je ze kunt voorzien van lekkere bites, we zullen je (naast de cocktails) ook een aantal lekkere bites leren maken om je borrelavond helemaal compleet te maken. Deze workshop onder professionele begeleiding, inclusief drank, bites, recepturen, Limburgse wijnen, water, koffie, thee, friandises kost € 69,50 p.p.

World Tapas
Maak kennis met de wereld van Tapas die verder gaat dan de Spaanse. Natuurlijk zijn de Spaanse tapas heerlijk en veelzijdig en zullen deze zeker aan bod komen, maar graag willen we je laten zien en proeven dat er meer "Tapas" zijn: zoals de zonnige smaken van Mezze en de verfijning van Franse Hors d'Oeuvres... Deze workshop onder professionele begeleiding, inclusief gerechten, recepturen, dessert, Spaanse wijnen, water, koffie, thee en friandises kost € 69,50 p.p.

Streetfood
Tijdens deze workshop laten we je zien dat de wereld van streetfood zo veel meer is dan de bekende puntzak friet, de hotdog of de burger. De essentie van streetfood is snel klaar, creatief en overweldigend in smaak. Foodtrucks, foodmarkets en zelfs speciale festivals zijn meer en meer in opkomst en streetfood begint gelukkig hier in Nederland ook meer zijn plek te krijgen. In vele landen is streetfood haast een cultuur.
Streetfood is dan ook zeer gevarieerd in aanbod en elk land, zelfs elke streek heeft zo zijn eigen streetfood. Deze workshop onder professionele begeleiding, inclusief gerechten, recepturen, dessert, Spaanse wijnen, water, koffie, thee en friandises kost € 69,50 p.p.

Koken met Trappist
Bier is niet alleen een fantastische drank om te drinken. Je kunt er ook hele mooie gerechten mee bereiden, en dit geldt zeker voor de Trappistenbieren. Het programma start met een interessante rondleiding bij onze buren Stoombierbrouwerij De Keyzer. De gids neemt u o.a. mee naar de mouterij, de beslagkuip en de bottelarij om u een goed beeld te geven hoe het brouwproces in zijn werk gaat. De rondleiding eindigt in de gelagkamer waar een Trappistenbier wordt geschonken van de abdij van Rochefort met een amuse bereid door de Chef. Zij neemt u vervolgens mee naar haar kookstudio om samen een driegangen diner te bereiden, waarbij in ieder gerecht een verschillend Trappistenbier wordt gebruikt. Deze workshop, inclusief 3 gangen, recepturen, begeleidende bieren, water, koffie, thee, friandises en professionele begeleiding kost € 69,50 p.p.

Bier & Gastronomie
Dit arrangement begint met een glas bier in de gelagkamer van onze buren, Brouwerij Bosch. Vervolgens is er een rondleiding in de brouwerij en wordt het brouwproces op een duidelijke wijze uitgelegd. Na afloop van de rondleiding wordt een proeverij van 3 bieren met 3 kleine bijpassende gerechten verzorgd. Deze gerechtjes zijn altijd passend bij het bier welke geschonken wordt én zelfs aangepast aan het seizoen. U ontvangt informatie over de geschonken bieren en de recepten van de gerechten. Wellicht kunt u thuis vrienden en familie verrassen.
Duur: ca. 2,5 uur Prijs: € 32,50 p.p. vanaf 10 deelnemers. Maximaal 30 deelnemers. De prijs is inclusief rondleiding, bieren, gerechtjes en receptuur.

Reis door Azië
We nemen je mee op reis door Azië. Van Thailand naar Japan en China. Leer zelf springrolls maken en mooie stoofgerechten. Proef de verfijnde Aziatische smaken en leer nieuwe technieken onder het genot van een heerlijk glaasje sake. Deze workshop inclusief professionele begeleiding, gerechten, sake, recepturen, water, koffie, thee, friandises kost € 69,50 p.p.

La Vita e Bella
De eerlijke Italiaanse keuken, puur en vol smaak. Elk seizoen nieuwe gerechten. Van zelfgemaakte bruschetta tot carne crudo met truffelmayonaise, van pompoensoep met mascarpone tot meloen en lime pannacotta. Deze workshop onder professionele begeleiding inclusief 4 gangen, recepturen, Italiaanse wijnen, water, koffie, thee en friandises kost € 69,50 p.p.

La douce France
Koken met de franse slag. Alsof je in de Bourgogne bent. Van stevige stoofpot tot verfijnde tarte tartin, van zalm en croute tot quiche. Geniet van de lekkerste Franse klassiekers. Deze workshop onder professionele begeleiding, inclusief 4 gangen, recepturen, Franse wijnen, water, koffie, thee en friandises kost € 69,50 p.p.
Tapas (minimaal 15 deelnemers)
Tapas maken zoals de Spanjaarden, om te delen; para picar. Met een kleine oliefolie proeverij en typisch Spaanse ingrediënten. Van salmoreja tot pan tomaquet, van paella tot morcillas. Deze workshop onder professionele begeleiding, inclusief gerechten, recepturen, dessert, Spaanse wijnen, water, koffie, thee en friandises kost € 55,50 p.p.

Wijn-spijs
De juiste wijn bij je gerechten of de juiste gerechten bij jouw wijn. Het kan allemaal als je leert smaken te combineren van wijn en spijs. Van aperitief tot dessertwijn. Creëer je eigen succesmenu. Bij iedere gang proef je twee verschillende wijnen. In november organiseren wij een wijn-spijs kookworkshop in combinatie met wild. Deze workshop onder professionele begeleiding, inclusief 4 gangen, recepturen, wijn, water, koffie, thee, friandises kost € 69,50 p.p.


Borrelen en feesten

ShowCooking Private Dining (vanaf 10 personen)
Onze keuken voor jouw groep alleen tijdens een intiem diner? Terwijl je de kok op haar vingers kijkt gunt ze je graag een kijkje in onze keuken en leert ze je de kneepjes van het vak. Bij Kookstudio A LA CARTE gaan genieten van een lekker diner samen met een demo in onze keuken. Ons restaurant is onze keuken en onze keuken is ons restaurant.
Wij koken met de seizoenen mee en werken met verse ingrediënten. Onze inspiratie halen we uit de hele wereld en dat proef je terug in de gerechten. We hebben voor elke smaak een menu.
Prijs per persoon € 59,50 excl. btw, inclusief drank en spijs
Showcooking borrel/feestje met hapjes (vanaf 20 personen)
Borrelen en genieten van lekkere bites terwijl onze Chef in onze demokeuken haar kunsten vertoont. In onze intieme kookstudio kun je alles zien en toch met je gezelschap lekker bijpraten en genieten. Gedurende 3 uur verwennen we jullie met drinks en verrassende hapjes.
Prijs per persoon € 39,50 per persoon excl. btw


AEG cookingclub

AEG CookingClub
De onderneming is preferred partner van AEG en onderdeel van de AEG CookingClub.
Voor iedereen met een voorliefde voor koken, maar ook voor iedereen die een gezonde maaltijd op een snelle manier wil bereiden en toch culinair wil genieten. AEG Biedt verschillende kookworkshops aan op diverse locaties door heel Nederland, waaronder ook bij Business A La Carte in Maastricht.
Introductie workshop koken met de AEG Stoom-oven

Tijdens de introductieworkshop krijgt u uitleg over de werking van de AEG combi-stoomovens. Vervolgens gaat u zelf ervaren hoe simpel koken met een stoom-oven is en hoe u snel een smakelijke en gezonde maaltijd op tafel tovert.