laatst bijgewerkt op: 16-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


DEUREN SPECIAALZAAK INCL. WERKPLAATS IN OVERIJSSEL

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12887 31-08-2017 Detailhandel Non-Food Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie Niet van toepassing 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 € 25.000 - € 50.000 - - - V.O.F.

Omschrijving

Ter overname aangeboden: Deuren speciaalzaak inclusief showroom en werkplaats.

Het bedrijf bestaat reeds 35 jaar en is gevestigd in Overijssel. In de showroom bevinden zich op dit moment zo’n 300 deurkrukken, 100 binnendeuren en 25 buitendeuren.

Het aanwezige specialistische handgereedschap en de mobiele werkplaats waarmee de montage en reparaties uitgevoerd worden zitten bij de overnameprijs inbegrepen.

De lopende garantiegevallen op uitgevoerde werkzaamheden worden afgehandeld door de verkoper en vallen niet binnen de transactie. Het pand dient na overname gehuurd te worden van de huidige eigenaar.

Op dit moment worden er zo’n 200 klussen per jaar uitgevoerd. Het klantenbestand bestaat voor 95% uit particulieren en 5% uit bedrijven. Uit die laatste groep is nog veel extra omzet te halen door potentiële kopers, omdat daar op dit moment niet de focus ligt. Het grootste gedeelte van de klantenkring komt uit een straal van 30 km rondom de onderneming.

Het bedrijf is op ambachtelijke leest geschoeid en als dat zo zou blijven is er voor een timmerman een goede boterham te verdienen. Maar voor een commercieel iemand zijn er grotere omzet en winst mogelijkheden.

De onderneming is gevestigd binnen de cirkel Deventer, Zwolle, Hoogeveen en Almelo. Door het inzetten van marketing en sales zijn er veel potentiële nieuwe klanten te bereiken in deze regio. De huidige eigenaar heeft het op dit moment te druk met de werkzaamheden om hier actief mee bezig te zijn.

De verkoper is een ambachtsman en biedt vanwege zijn leeftijd deze mooie onderneming te koop aan. Hij is eventueel bereid om na de verkoop beschikbaar te blijven voor ondersteuning.

Dit bedrijf is een mooie kans voor iemand die direct in wil stappen in een startklaar bedrijf met veel potentie.