laatst bijgewerkt op: 19-09-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GOED RENDEREND PERSONAL GYM/FITNESS CENTER

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12870 19-07-2017 Horeca en Recreatie Fitnesscentrum, sauna
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Utrecht Activa / passiva transactie Niet van toepassing 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 € 50.000 - € 100.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

De Gym is gevestigd in een nieuwbouwwijk van een grote, snelgroeiende stad in Midden-Nederland. Concurrentie in deze vorm van Personal Training is niet aanwezig.

Sessies vinden plaats op individuele basis en in groepsverband (maximaal 4 mensen). Betaling is mogelijk vooraf via factuur (vaste klanten) of abonnement (stempelkaart voor de iets minder trouwe bezoekers).

Ondernemer werkt momenteel 32 uur in de Gym. Dit aantal uren is eenvoudig uit te breiden door extra klanten te gaan werven, extra openingsuren in te zetten of nieuwe activiteiten te ontwikkelen. De huidige omzet is volledig bereikt door mond-op-mond reclame, er zijn derhalve nog volop mogelijkheden voor uitbreiding van de klantenkring door advertising en marketing.

Daarnaast bestaat er nog volop ruimte voor nieuwe activiteiten, zoals Bootcamps, Fitness buiten met mooi weer (park op loopafstand), Kids-training, Zwangerschapsgym, Yoga en activiteiten voor senioren. Mogelijkheden te over om de omzet op te voeren.

De huidige bedrijfsvoering is bovengemiddeld winstgevend, en kan zoals beschreven substantieel uitgebreid worden. Deze Personal Gym is dan ook bovenmatig geschikt voor een startende ondernemer of ondernemersechtpaar.

De Gym is gevestigd in een huurpand, maandelijkse kosten nu zijn € 741,27 inclusief BTW. Het huurcontract loopt tot 27 augustus 2018 en kan vervolgens met 5 jaar verlengd worden. Verhuurder is genegen mee te werken aan een in-de-plaats stelling.