laatst bijgewerkt op: 17-01-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


DAMESMODESPECIAALZAAK,ZOWEL HUUR ALS KOOP MOGELIJK

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12866 12-07-2017 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 € 25.000 - € 50.000 - - - N.v.t.

Omschrijving

Deze goedlopende damesmodespeciaalzaak bestaat al een zeer lange tijd met een goede vaste klanten kring. De winkel is gesitueerd op een A1-locatie en is gelegen aan een mooi plein met zomers een groot terras voor de deur. Groot voordeel is dat er gratis geparkeerd kan worden.

De winkel ziet er zeer representatief uit en in 2013 is een compleet nieuw interieur aangebracht. Het verkoopvloeroppervlak bedraagt circa 70 m2, met daarnaast een pantry en achteruitgang. De winkel is voorzien met airco en beveiliging. Tevens is er een kelder/souterrain aanwezig van ca 70 m2.

De boven woning is zeer de moeite waard en moet ook zeker gezien worden! Achter het pand is een parkeerplaats, en er is ook een aparte garage van circa 18 m2 te huur/koop.

Naast de eigenaresse is er nog een 3-tal parttimers in dienst.

De onderneming richt zich met haar collectie op de modische en trendvolgende vrouw. Een vrouw die graag geholpen wil worden en waarbij advies op een hoog niveau staat. Merken die o.a. gehanteerd worden zijn Zerres, Gardeur, Gerry Weber, Poools etc.