laatst bijgewerkt op: 20-04-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SPECIALIST MOBIEL OPLADEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12865 10-07-2017 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

Deze onderneming is ontstaan vanuit de vraag een duurzame oplossing te bieden om op iedere gewenste locatie voertuigen te kunnen voorzien van elektrische laadmogelijkheden.

Opdrachtgever is hierin, na ruim een jaar research en testen, geslaagd. Dit heeft geleid tot een unieke mobiele oplossing waarbij de locatie ondergeschikt is geworden.

Dit betekent een nieuwe manier van opladen welke duurzaam, schoon, stil en mobiel is.

De eerste mobiele unit heeft proof of concept opgeleverd gedurende de eerste 3 jaar en een bescheiden omzet van ca € 120.000. Aan kosten is in deze aanvangsperiode ca € 150.000 gespendeerd.

Er is nauwelijks aan acquisitie gedaan. Potentiele klanten zijn de organisatoren van beurzen en events, de automotive en de sportorganisators.

Deze techniek en het concept geven een unieke mogelijkheid tot het doorbouwen naar een organisatie die een groene oplossing biedt om op elke gewenste locatie voertuigen te kunnen voorzien van stroom.
De vraagprijs voor de aandelen inclusief de eerste mobiele unit ( kostprijs ca € 100.000) bedraagt € 62.500.