laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


ZEER MOOIE DAMES EN HERENMODE WINKEL IN WEERT

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12857 24-07-2017 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Limburg Activa / passiva transactie minder dan 5 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Deze winkel heeft een persoonlijk karakter en is gesitueerd in het centrum van Weert. Een aantrekkelijke locatie in een stad die gekenmerkt wordt door sfeer, buitenlandse klanten (België) en toeristen.

De winkel richt zich op dit moment met name op een doelgroep van 20 tot 50 jaar, die aantrekkelijke mode wilt kopen tegen een eerlijke prijs. Advies en service staat zeer zeker centraal bij ons. Een aantal van de label; die gevoerd worden zijn, Lofty Manner, Noise, Brams Paris, New Star, Suzi Q, Zoso en Salsa. Daarnaast ook accessoires in de vorm van sieraden, tassen en sjaals, een volledige outfit dus.

De ruime winkel heeft ook nog 3 magazijnruimtes beschikbaar, waarvan 1 ruimte gebruikt zou kunnen worden voor een extra winkelverkoop oppervlakte. Aansluitend is er een binnentuin die voor privé gebruikt kan worden. De winkel is voorzien van rekken en wandmeubels en daarnaast zijn er twee mooie etalages beschikbaar. De winkel is meerdere Jaren bekent als dames en herenmode zaak.

Een enthousiaste ondernemer met creatieve ideeën kan er een mooie winkelbeleving van maken. Gezien de oppervlakte zijn er vele mogelijkheden aanwezig. Alle inventaris die aanwezig is, zal achterblijven (incl. kassa, muziekinstallatie, flat screen en toebehoren).

Het overname bedrag is afhankelijk van het tijdstip. De overname som is een indicatie van de voorraad en zal dus opnieuw geïnventariseerd moeten worden. De huidige huurtermijn zal per 31 mei 2018 beëindigd worden en kan dan opnieuw vastgelegd worden met de eigenaar van het pand (zeer aantrekkelijk dus).